Tesztjelszó igénylés

Cégellenőrzés: Kft., Bt., Zrt., Nyrt….

Cégkeresőnkből megtudhatja, hogy:

  • Fizetőképes-e a partnere
  • Engedélyezhet-e neki utólagos fizetési módot
  • Hogyan kapjon teljes képet üzleti partneréről, érdekeltségeiről
  • Hogyan hozza ki a legtöbbet a kiszámlázott tételekből
  • Hogyan válasszon biztonságos, megbízható beszállítót

Ellenőrizze 10 partnerét, igényelje próba jelszavát!

Ellenőrizzen 10 Kft-t vagy más gazdasági alanyt díjmentesen!

Nézze meg azt is, hogy az Ön cégéről mi derülhet ki!

Ellenőrizze üzleti partnereit!

A Bisnode megoldásaival ellenőrizheti üzleti partneri megbízhatóságát, megtudhatja megrendelője milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné, megbízhatóan fogja-e számláját fizetni. Amennyiben el szeretné kerülni, hogy üzleti partnere felszámolása miatt Ön veszteségeket szenvedjen, szerződéskötés előtt, mindenképpen ellenőrizze megrendelője cégadatait, a vele kapcsolatos céginformációkat. A Bisnode megoldásaival arról is értesülhet, ha meglévő vevője kockázatossá vált.

Szerezzen új ügyfeleket!

A Bisnode megoldásaival az új ügyfélszerzését egyszerűbbé, hatékonyabbá teheti. Célcsoportja pontos meghatározása után, olyan céglistát, marketing listát készíthet, ami a legjobban szolgálja értékesítési céljait, növelheti bevételét. Legyen szó ügyfélszerző DM kampányokról, email marketingről vagy telemarketingről, vagy személyes megkeresésről cég- és döntéshozó adataink segítségével mindezt gyorsan és költséghatékonyan végezheti.

Mutassa meg minősítését!

A Bisnode tanúsítványra jogosult cégek megmutathatják a piacnak, hogy cégük üzletileg megbízható, érdemes velük üzletet kötni. Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezze szállítói felé pénzügyi megbízhatóságát, megmutassa versenytársainak vagy akár tulajdonosának, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplő, bizalmat kelthet munkavállalóiban, jelezheti megrendelőinek, hogy az Ön cége alacsony kockázatú.

A cégkereső adatai kevésnek bizonyultak? Naprakész, megbízható üzleti információra van szüksége? Tudni szeretné, hogy leendő, vagy meglevő ügyfele, legyen az egyéni vállalkozó, Bt., Kft., vagy akár Zrt., költségvetési, vagy nonprofit szervezet mennyire megbízható, neve szerepel-e fekete lista jegyzéken?
A Bisnode segítségével minden fontos adatra pillanatok alatt fény derül.

Megbízható üzleti információ hiányában sokszor olyan szerződések kerülnek aláírásra, melyeknek következményeként végeláthatatlan és bizonytalan kimenetelű perek indulnak el. Sok Kft., Bt. Zrt. egyetlen ilyen eset hatására is a csődbe mehet, pedig ezen helyzetek nagy része elkerülhető!

A Bisnode, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója éppen az ilyen helyzetek elkerülésére kínál hatékony megoldást.

A cégkereső oldalak könnyen hozzáférhető adatai megbízhatóak, viszont a cégkereső nem szolgáltat olyan sokrétű és speciális információkat, mint a Bisnode.(Pl. fekete lista)

A Bisnode Partner Control felületén minden olyan adatot megtalál, amit üzleti partneréről tudnia kell.

Tájékozódhat tárgyalás előtt, megállapíthatja üzleti partnere mennyire megbízható, milyen a fizetőképessége. Felmérheti beszállítói, vevői megbízhatóságát, informálódhat versenytársai teljesítményéről. Elérhetővé válnak részletes pénzügyi adatok, cégérdekeltségek, cégminősítés és minden adat, amit egy cégről feltétlenül tudni kell. (A cégkereső ilyen sokrétű információ nem tud biztosítani.)

A rendszer használatával leellenőrizheti partnereit, legyen az Bt, Kft, Zrt. egyéni vállalkozó, költségvetési, vagy nonprofit szervezet. Döntéseit könnyebben tudja meghozni, hisz bármely partnere minden nyilvános adata egy másodperc alatt a rendelkezésére áll.

A Bisnode lehetővé teszi a megalapozott döntések meghozatalát segít a partnerek kapcsolatainak, érdekeltségeinek megmutatásával. Így Ön időben értesül arról, (akár naponta is) ha partnereinek valamelyike a rendszerünkben nyilvántartott 124 negatív esemény kapcsán érintve lett, megtalálja a megjelölt partnerei ellen szóló, még nem jogerős NAV határozatokat, a jogerős cégbírósági végzéseket, partnereihez kapcsolódó mérleg és eredmény-kimutatásokat és 3 évre visszamenőleges hatállyal az azokból számított pénzügyi mutatókat is.

A Bisnode rendszerében több, mint 10 szempont szerint tud cégadatokat – hagyományos adatokat és kapcsolódásokra vonatkozóakat keresni. Megismerheti a Bt. Kft. Zrt. és a legkülönbözőbb cégek pénzügyi helyzetét, méretét és ezek trendjét.

A kiválasztott partnercégek változás-figyelését is beállíthatja, így lehetősége van azonnal reagálni egy-egy szituációra. (pl. fekete lista)

Rendszerünkben többek között megtekintheti, hogy partnere felszámolás, csődeljárás alatt áll-e, vagy van-e ellene valamilyen végrehajtás, illetve ezekről automatikusan e-mailben értesülhet.

Egyedülálló módon a Bisnode Partner Control a számlafizetési tapasztalatokat is gyűjti és szolgáltatja, így megtudhatja, hogy az adott cég Kft., Bt, Zrt. általában határidőben fizeti-e számláit. Neve megtalálható-e negatív listák adatai között (Fekete lista)

A Bisnode Partner Control dinamikus érdekeltségi gráfja pedig segít eligazodni a szövevényes üzleti kapcsolatok hálózatában, még azt is megtudhatja, hogy az adott cégnek( Bt. Kft. Zrt, nonprofit szervezet, költségvetési intézmény), vagy vezetőinek milyen más vállalkozásai vannak vagy voltak.