SZEMÉLYES ADATOK

Az Ön adatai olyan szolgáltatásokat támogatnak, amelyek könnyebbé teszik a mindennapi életet, miközben támogatják a gazdaság működését is. De az irányítás az Ön kezében van!
Személyes adatok védelme

Milyen adatokat gyűjtünk Önről?

Az általunk gyűjtött adatok nem csak a vállalkozások, szervezetek és hatóságok számára állnak rendelkezésre, hanem egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik az Ön életét is. A rendelkezésünkre álló információk olyan alapinformációktól, mint a név és a cím, a részletesebb információkig - például elérhetőségi adatok – terjedhetnek.

Hivatalos adatforrások és D&B

Hogyan gyűjtjük az adatokat?

A Bisnode 18 országban működik szerte Európában. Ezeken a piacokon hozzáférünk a hivatalos forrásokból elérhető adatokhoz, a Dun & Bradstreet-tel folytatott stratégiai partnerségünknek köszönhetően pedig a világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisához is hozzáférünk, ahonnan naprakész információkat kapunk több mint 220 ország 285 millió vállalkozásáról.

A hivatalos adatforrásokon kívül magánszemélyekről személyazonosításra alkalmas adatokat is gyűjtünk különböző weboldalak feltérképezésével, kérdőívekkel és regisztrációs űrlapokkal. A Bisnode webhelyek böngészésével és a velünk történő elektronikus kommunikációval, Ön elfogadja személyes adatainak feldolgozását.

Hogyan használjuk fel adatait?

Hogyan használjuk fel az Ön személyes adatait?

A Bisnode számos célból használ személyes adatokat, ezek a célok pedig a hitelképesség ellenőrzésétől egészen a marketing tevékenységekig terjedhetnek. Az adatainak Bisnode-nál történő tárolása lehetővé teszi, hogy az Ön által napi szinten igénybe vett szolgáltatások gördülékenyebben működjenek, miközben biztosítjuk adatai védelmét, és hogy kizárólag olyan célból kerüljenek felhasználásra, amelyek nem kényelmetlenek az Ön számára.

Kivel osztjuk meg adatait?

Kivel osztjuk meg adatait?

Az adatok az Európai Unión belüli és kívüli cégekkel, illetve szervezetekkel kerülhetnek megosztásra. Mielőtt azonban átadnánk bármilyen adatot, megvizsgáljuk a nemzeti és nemzetközi jogszabályokat annak érdekében, hogy minden kötelezettséget és követelményt teljesítsünk.

Milyen ráhatása van adataira?

Milyen ráhatása van adataira?

Nagy becsben tartjuk az Ön adatait és magánéletéhez való jogát, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a legcsekélyebb mértékben is veszélyeztetnénk adatai integritását. Az adatokat hitelezési/kockázatkezelési, marketing, statisztikai, stb. célokra használjuk.

Azonban, ha szeretne hozzáférni, módosíttatni vagy töröltetni személyes adatait, esetleg korlátozná felhasználásukat, tiltakozna az adatkezelésünk ellen, vagy élni kíván a GDPR szerinti érintetti jogával, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kérésének megfelelően járhassunk el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően kérheti a nálunk tárolt személyes adatainak kivonatát ügyfélszolgálatunktól. Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, kérjük kattintson ide.

Elérhetőségünk

Bisnode Magyarország Kft.
1093 Budapest
Közraktár u. 30-32

Telefon: + 36 1 815 8500
E-mail: info@bisnode.hu

Minden egyéb adatvédelemmel kapcsolatos kérdésben felveheti a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel (DPO) e-mailben a dpo.hu@bisnode.com címen.