Csőd- és változásfigyelés

Csőd- és változásfigyelés szolgáltatásunk kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy azonnal és hiteles forrásból értesülhessen az esetleges jogi eljárásokról, cégadatokban és a cég kockázatosságát befolyásoló egyéb tényezőkben történt módosulásokról.

Ilyen típusú céginformációs szolgáltatásaink alkalmazásával egyedülálló részletességgel tájékozódhat a vizsgált cég életében bekövetkezett negatív információkról, a csőd-, felszámolási-és végelszámolási eljárásokon kívül, beleértve az egyéb cégbírósági eljárásokat, adószámmal kapcsolatos negatív eseményeket és a 90 napon túli nyitott tartozásokat is.

Ennek köszönhetően a piacon elsőként reagálhat partnerei, vagy az iparági vállalatok gazdálkodásában bekövetkezett fontos eseményekre. Igény szerint naponta vagy hetente e-mailben értesül arról, hogy indult-e bármilyen negatív esemény a kijelölt partnerekkel szemben. A Bisnode megoldásaival arról is értesülhet, ha üzleti partnere kockázatosabbá vált, azaz minősítése változott.

Igény szerint egyedi cégadatok változások figyelését is kérheti, így személyre szabhatja, hogy az Ön cége számára milyen változások érdekesek, miről szeretne értesítést kapni.

Ajánlatkérés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Felszámolás alá került partnerem - hogy védhetem ki az ebből adódó veszteséget?

Felszámolás esetén milyen határidőkre kell figyelni, és hogyan előzheti meg, hogy ebből vesztesége származzon?

tovább

Kérdések

Hogy fizetik számláikat vevőim másoknál?

Amennyiben rendelkezik azokkal az információkkal, hogy vevője, mekkora késéssel, milyen határidőben fizet másoknál, olyan fizetési feltételeket szabhat, mellyel megkímélheti magát a veszteségektől.

tovább

Kérdések

Hogyan ellenőrizhetem beszállítóm megbízhatóságát?

Egy kulcs beszállító bedőlése is nagy nehézségeket okozhat, sőt akár működését is veszélyezteti. Pedig a beszállítók stabilitása is előre jelezhető, amit érdemes beépíteni az üzleti folyamatokba.

tovább

Kérdések

Hogyan értesülhetek, ha üzleti partnerem bedől vagy kockázatossá válik?

Ne várjon addig, amíg megrendelőjének fizetési problémája lesznek. Már akkor tegye meg a szükséges lépéseket, ha arra utal valamilyen jel, hogy partner kockázatosabbá vált.

tovább

Kérdések

Hogyan tájékozódhatok a cégekről tárgyalás előtt?

Egy tárgyalás előtt számos dologról érdemes tájékozódni egy céggel kapcsolatban: pénzügyi helyzet, tulajdonosok, vezetők és azok cégkapcsolatai, fizetőképesség, számlafizetési szokások stb.

tovább

Kérdések

Megrendelőm megbízhatóan fog fizetni?

Mit tegyen, ha meg szeretne még szerződéskötés előtt megbizonyosodni arról, hogy megrendelője megbízhatóan fogja utalásos számláját kiegyenlíteni?

tovább

Hasonló termékek

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

Bisnode PartnerControl

A Bisnode PartnerControl-ban minden adatot megtalál egy helyen, amit belföldi üzleti partneréről tudnia kell. Tájékozódhat tárgyalás előtt, megállapíthatja üzleti partnere mennyire megbízható, milyen a fizetőképessége.

tovább

D&B Portfolio Manager

A Porfolio Manager segítségével kintlévőségeit és megrendelői kockázatát egy online rendszerben kezelheti.

tovább

D&B D-U-N-S® Szám

A D&B D-U-N-S® Szám kilencjegyű azonosító számsor, amely amellett, hogy minden egyes vállalathoz egyedi azonosítót rendel, feltárja a vállalati kapcsolatok szerkezetét is.

tovább

e-Alert

Rendszeres értesítés a lerendelt belföldi cégminősítő riportokban történt változásokról.

tovább

Fizetési tapasztalat program

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból információkat szerezhet arról, hogy üzleti partnerei más cégeknél milyen határidővel és mekkora késéssel egyenlítették ki számláikat, és az alapján dönthet a fizetési feltételekről.

tovább

Rating monitoring

A Bisnode rating monitoring szolgáltatása már az előtt figyelmeztet mielőbb bedőlne egy cég. Ha azt az értesítést kapja, hogy üzleti partnere kockázatossága nő, akkor még időben megteheti a szükséges lépéseket.

tovább