D&B D-U-N-S® Szám

A D&B D-U-N-S® Szám egy különleges kilencjegyű azonosító számsor, amely amellett, hogy minden egyes vállalathoz egyedi azonosítót rendel, feltárja a vállalati kapcsolatok szerkezetét is.

A D&B a D-U-N-S® Számok segítségével eddig több mint 200 millió vállalat esetében tárta fel az anyavállalatok, leányvállalatok, cégközpontok és kirendeltségek közötti viszonyrendszert. A világ legbefolyásosabb szabványalkotó szervezetei által alkalmazott D&B D-U-N-S® Cégazonosítási rendszert több mint 50 nemzetközi szövetség, köztük az ENSZ, az Egyesült Államok Szövetségi Kormánya, az Ausztrál Kormány és az Európai Unió ismeri el, ajánlja és/vagy követeli meg.

A globális gazdaságban a cégek beazonosítása és kapcsolataik feltárása terén a D-U-N-S® Cégazonosítási rendszer világszabvánnyá vált. A D-U-N-S® Szám használatával, a már rendelkezésre álló adatokból hatékony üzleti információs adatbázist hozhat létre. Vállalatának belső adatait a D&B céginformációs és cégminősítő adatbázisával és egyéb piaci információkkal kiegészítve, értéknövelt információ-forrást alakíthat ki.

Az ügyféladatbázisok terén a D&B D-U-N-S® Szám alkalmazása biztosítja az adatbázis kezelés és tisztítás minőségét. Így Ön biztos lehet a vállalati döntéseket megalapozó információ minőségében.

D-U-N-S® Szám igénylés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Felszámolás alá került partnerem - hogy védhetem ki az ebből adódó veszteséget?

Felszámolás esetén milyen határidőkre kell figyelni, és hogyan előzheti meg, hogy ebből vesztesége származzon?

tovább

Kérdések

Hogy juthatok megbízható e-mail címekhez és telefonszámokhoz, és a vezetők neveihez?

Rengeteg idő és pénz takarítható meg azzal, hogy nem az értékesítők, vagy a munkatársak keresgélik a telefonszámokat, hanem ha megbízható forrásból ezek azonnal rendelkezésre állnak.

tovább

Kérdések

Hogyan ellenőrizhetem beszállítóm megbízhatóságát?

Egy kulcs beszállító bedőlése is nagy nehézségeket okozhat, sőt akár működését is veszélyezteti. Pedig a beszállítók stabilitása is előre jelezhető, amit érdemes beépíteni az üzleti folyamatokba.

tovább

Kérdések

Hogyan minimalizálhatom behajtásra kerülő kintlévőségeimet?

Megfelelő megelőző tevékenységgel jelentősen csökkenthetők a behajtásra kerülő és a behajthatatlan követelések.

tovább

Kérdések

Hogyan szerezhetek ügyfeleket külföldön?

A külföldi terjeszkedés egyik első lépése a kereslet felmérése, a célcsoport meghatározása. A Bisnode partnerének, a D&B-nek köszönhetően gyakorlatilag a világ összes országában kereshet ügyfeleket.

tovább

Kérdések

Hogyan tájékozódhatok a cégekről tárgyalás előtt?

Egy tárgyalás előtt számos dologról érdemes tájékozódni egy céggel kapcsolatban: pénzügyi helyzet, tulajdonosok, vezetők és azok cégkapcsolatai, fizetőképesség, számlafizetési szokások stb.

tovább

Kérdések

Hogyan tehetem hatékonnyá a pénzügyi kockázatkezelést?

Módszerek és eszközök a modern kockázatkezelésben, kockázatkezelési politika kialakítása.

tovább

Kérdések

Hogyan tehetem rendbe saját ügyféladataimat, CRM rendszeremet?

Rengeteg idő és pénz takarítható meg azzal, hogy nem az értékesítők, vagy a munkatársak keresgélik a telefonszámokat, hanem ha megbízható forrásból ezek azonnal rendelkezésre állnak.

tovább

Hasonló termékek

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

D&B Portfolio Manager

A Porfolio Manager segítségével kintlévőségeit és megrendelői kockázatát egy online rendszerben kezelheti.

tovább

e-Alert

Rendszeres értesítés a lerendelt belföldi cégminősítő riportokban történt változásokról.

tovább

Fizetési tapasztalat program

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból információkat szerezhet arról, hogy üzleti partnerei más cégeknél milyen határidővel és mekkora késéssel egyenlítették ki számláikat, és az alapján dönthet a fizetési feltételekről.

tovább

Globális üzleti adatbázis

A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján a világ gyakorlatilag összes országából, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is.

tovább

Országkockázat

Elemzések egy kiválasztott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményéről.

tovább

Portfólió elemzés

A portfólió elemzés megmutatja, hogy jelenlegi vevőállomány mekkora nemfizetési kockázatot rejt.

tovább