e-Alert

A Bisnode D&B által bevezetett térítésmentes eAlert szolgáltatás célja partnereink naprakész tájékoztatása az általunk lerendelt belföldi cégek cégminősítő riportjaiban, ezáltal a cégek adataiban, a velük meglévő vagy jövőbeli üzleti kapcsolat kockázatosságában történt változásokról.

Az eAlert egy Excel táblában összesíti azon belföldi cégek listáját, amelyekről ügyfelünk az elmúlt 1 évben céginformációt rendelt és az általunk tárolt adatokban az utolsó rendelt riport dátuma óta változás történt.

A változás tényét minden esetben feltüntetjük, függetlenül a rendelt riport típusától és attól, hogy az utolsó lerendelt riport tartalmazta-e az eAlert által figyelt adatok mindegyikét. Az értesítést havonta kétszer (minden hónap 1. és 15. napján) e-mailben küldjük ügyfeleinknek.

Ajánlatkérés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Hogyan ellenőrizhetem beszállítóm megbízhatóságát?

Egy kulcs beszállító bedőlése is nagy nehézségeket okozhat, sőt akár működését is veszélyezteti. Pedig a beszállítók stabilitása is előre jelezhető, amit érdemes beépíteni az üzleti folyamatokba.

tovább

Kérdések

Hogyan értesülhetek, ha üzleti partnerem bedől vagy kockázatossá válik?

Ne várjon addig, amíg megrendelőjének fizetési problémája lesznek. Már akkor tegye meg a szükséges lépéseket, ha arra utal valamilyen jel, hogy partner kockázatosabbá vált.

tovább

Kérdések

Hogyan tehetem rendbe saját ügyféladataimat, CRM rendszeremet?

Rengeteg idő és pénz takarítható meg azzal, hogy nem az értékesítők, vagy a munkatársak keresgélik a telefonszámokat, hanem ha megbízható forrásból ezek azonnal rendelkezésre állnak.

tovább

Kérdések

Külföldi üzleti partnerem megbízható?

Külföldi üzleti partnerek kockázatosságának megállapításánál még nehezebb dolga van, mint magyar partnerek esetén. A Bisnode nemzetközi partnere révén – D&B – gyakorlatilag a világ összes országából szolgáltat információt.

tovább

Kérdések

Megrendelőm megbízhatóan fog fizetni?

Mit tegyen, ha meg szeretne még szerződéskötés előtt megbizonyosodni arról, hogy megrendelője megbízhatóan fogja utalásos számláját kiegyenlíteni?

tovább

Hasonló termékek

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

Bisnode PartnerControl

A Bisnode PartnerControl-ban minden adatot megtalál egy helyen, amit belföldi üzleti partneréről tudnia kell. Tájékozódhat tárgyalás előtt, megállapíthatja üzleti partnere mennyire megbízható, milyen a fizetőképessége.

tovább

Csőd- és változásfigyelés

Azonnal és hiteles forrásból értesülhet az esetleges jogi eljárásokról, cégadatokban és a cég kockázatosságát befolyásoló egyéb tényezőkben történt módosulásokról.

tovább

Portfólió elemzés

A portfólió elemzés megmutatja, hogy jelenlegi vevőállomány mekkora nemfizetési kockázatot rejt.

tovább

Rating monitoring

A Bisnode rating monitoring szolgáltatása már az előtt figyelmeztet mielőbb bedőlne egy cég. Ha azt az értesítést kapja, hogy üzleti partnere kockázatossága nő, akkor még időben megteheti a szükséges lépéseket.

tovább