Országkockázat

A ország elemzések nyomon követik az országok lehetséges kockázati tényezőiben beálló változásokat, és előrejelzik azokat az országos szintű fejleményeket, amelyek rövid vagy középtávon hatást gyakorolhatnak a gazdasági életre. Többek között elemzik az adott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét. Az ország elemzések kiegészítve a Bisnode céginformációs és cégminősítő szolgáltatásával hathatós segítséget adnak külföldi terjeszkedés esetén.

  • Country RiskLine Report
    Tömör jelentés az adott országban való üzleti tevékenység kockázatairól. A jelentésben az alábbi adatok szerepelnek: országkockázati mutató, tájékoztató a fizetési feltételekről és a késedelmes fizetés szokásairól, előrejelzés a legfontosabb gazdasági mutatókról, valamint a legfrissebb fejleményekről.
  • International Risk and Payment Review
    Angol nyelvű kiadvány 131 ország gazdasági és pénzügyi mutatóival, illetve ezek hatásával az adott ország gazdaságára, különös tekintettel azokra az országos kockázati tényezőkre, amelyek hatással vannak a kereskedelmi és befektetési döntésekre.
  • Country Report
    Gazdasági információk és elemzések az egyes országok kereskedelmi környezetéről (angol nyelven). A politikai, gazdasági, és kereskedelmi adatokon túl, kockázatértékelési elemzést is tartalmaz.
Ajánlatkérés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Felszámolás alá került partnerem - hogy védhetem ki az ebből adódó veszteséget?

Felszámolás esetén milyen határidőkre kell figyelni, és hogyan előzheti meg, hogy ebből vesztesége származzon?

tovább

Kérdések

Hogy fizetik számláikat vevőim másoknál?

Amennyiben rendelkezik azokkal az információkkal, hogy vevője, mekkora késéssel, milyen határidőben fizet másoknál, olyan fizetési feltételeket szabhat, mellyel megkímélheti magát a veszteségektől.

tovább

Kérdések

Hogyan szerezhetek ügyfeleket külföldön?

A külföldi terjeszkedés egyik első lépése a kereslet felmérése, a célcsoport meghatározása. A Bisnode partnerének, a D&B-nek köszönhetően gyakorlatilag a világ összes országában kereshet ügyfeleket.

tovább

Kérdések

Hogyan tehetem hatékonnyá a pénzügyi kockázatkezelést?

Módszerek és eszközök a modern kockázatkezelésben, kockázatkezelési politika kialakítása.

tovább

Kérdések

Külföldi üzleti partnerem megbízható?

Külföldi üzleti partnerek kockázatosságának megállapításánál még nehezebb dolga van, mint magyar partnerek esetén. A Bisnode nemzetközi partnere révén – D&B – gyakorlatilag a világ összes országából szolgáltat információt.

tovább

Hasonló termékek

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

Bisnode PartnerControl

A Bisnode PartnerControl-ban minden adatot megtalál egy helyen, amit belföldi üzleti partneréről tudnia kell. Tájékozódhat tárgyalás előtt, megállapíthatja üzleti partnere mennyire megbízható, milyen a fizetőképessége.

tovább

Globális üzleti adatbázis

A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján a világ gyakorlatilag összes országából, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is.

tovább

Versenytárs-, és iparágelemzés

A versenytárs- és iparágelemzések segítségével a felmérhető egy szektor helyzete, a főbb szereplők teljesítménye, vagy megállapítható, hogy cége teljesítménye milyen az iparág többi szereplőjéhez képest.

tovább