Bisnode PartnerControl

A Bisnode PartnerControl-ban minden adatot megtalál egy helyen, amit belföldi üzleti partneréről tudnia kell. Tájékozódhat tárgyalás előtt, megállapíthatja üzleti partnere mennyire megbízható, milyen a fizetőképessége. Felmérheti beszállítói, vevő megbízhatóságát, informálódhat versenytársai teljesítményéről.

A Bisnode PartnerControl az egyetlen olyan céginformáció szolgáltatás, ami az alapszolgáltatás részeként, bárki számára elérhető áron már profi cégminősítést tartalmaz, így azonnal megállapítható milyen körültekintést igényel az üzletkötés az adott vállalkozással.

Mire használhatja a Bisnode PartnerControl-t?

 • Cégminősítésünk segítségével megtudhatja, hogy az adott cég mekkora kockázatot jelent üzletkötés esetén, érdemes-e biztosítékokat tennie a szerződésbe, vagy előre fizetést kérnie. A mérlegelendő kockázat mértékétől függően 3 féle minősítési szintből választhat.
 • Egyedülálló módon a PartnerControl a számlafizetési tapasztalatokat is gyűjti és szolgáltatja, így megtudhatja az adott cég általában határidőben fizeti-e számláit.
 • Dinamikus érdekeltségi gráfunk pedig segít eligazodni a szövevényes üzleti kapcsolatok hálózatában, azaz megtudhatja az adott cégnek, vagy vezetőinek milyen más vállalkozásai vannak vagy voltak.
 • Ajánlott hitellimitet rendelünk a cégekhez, így tájékozódhat arról, hogy biztonságosan mekkora összegű utólagos fizetést érdemes engedélyeznie.
 • Több mint 10 szempont szerint tud cégadatokat – hagyományos adatokat (cégnév, cégjegyzékszám, adószám) és kapcsolódásokra vonatkozóakat egyaránt (tulajdonos neve, tulajdonos anyja neve, kapcsolódás típusa) – keresni. Megismerheti az adott cég pénzügyi helyzetét, méretét és ezek trendjét.
 • A kiválasztott partnercégek változás-figyelését is beállíthatja, így lehetősége van azonnal reagálni egy-egy szituációra.
 • Rendszerünkben többek között megtekintheti, hogy partnere felszámolás, csődeljárás alatt áll-e, vagy van-e ellene valamilyen végrehajtás, illetve ezekről automatikusan e-mailben értesülhet.
 • Nemcsak magyar cégekre vonatkozó, hanem gyakorlatilag a világ összes országából származó cégminősítő riportot elérhet a PartnerControlon keresztül.

Milyen típusú szervezetek adatait találhatja meg adatbázisunkban?

 • társas vállalkozások,
 • egyéni vállalkozók,
 • költségvetési, vagy nonprofit szervezet.

Az adatok hivatalos forrásból származnak, amelyekkel egy időben frissülnek folyamatosan, naponta, hetente, havonta és/vagy évente.

Rendszerünk moduláris felépítésű, Ön dönt arról, hogy mely moduljaink segítségével akarja meghozni döntéseit.

Milyen elemekből épül fel a Bisnode PartnerControl rendszere?

Szeretném kipróbálni Ajánlatkérés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Felszámolás alá került partnerem - hogy védhetem ki az ebből adódó veszteséget?

Felszámolás esetén milyen határidőkre kell figyelni, és hogyan előzheti meg, hogy ebből vesztesége származzon?

tovább

Kérdések

Hogy fizetik számláikat vevőim másoknál?

Amennyiben rendelkezik azokkal az információkkal, hogy vevője, mekkora késéssel, milyen határidőben fizet másoknál, olyan fizetési feltételeket szabhat, mellyel megkímélheti magát a veszteségektől.

tovább

Kérdések

Hogyan ellenőrizhetem beszállítóm megbízhatóságát?

Egy kulcs beszállító bedőlése is nagy nehézségeket okozhat, sőt akár működését is veszélyezteti. Pedig a beszállítók stabilitása is előre jelezhető, amit érdemes beépíteni az üzleti folyamatokba.

tovább

Kérdések

Hogyan értesülhetek, ha üzleti partnerem bedől vagy kockázatossá válik?

Ne várjon addig, amíg megrendelőjének fizetési problémája lesznek. Már akkor tegye meg a szükséges lépéseket, ha arra utal valamilyen jel, hogy partner kockázatosabbá vált.

tovább

Kérdések

Hogyan mutathatom meg cégem pénzügyi stabilitását?

Az üzletileg megbízható cégek érdeke, hogy a piac számára megmutassák stabilitásukat.

tovább

Kérdések

Hogyan tájékozódhatok a cégekről tárgyalás előtt?

Egy tárgyalás előtt számos dologról érdemes tájékozódni egy céggel kapcsolatban: pénzügyi helyzet, tulajdonosok, vezetők és azok cégkapcsolatai, fizetőképesség, számlafizetési szokások stb.

tovább

Kérdések

Hogyan tehetem hatékonnyá a pénzügyi kockázatkezelést?

Módszerek és eszközök a modern kockázatkezelésben, kockázatkezelési politika kialakítása.

tovább

Kérdések

Megrendelőm megbízhatóan fog fizetni?

Mit tegyen, ha meg szeretne még szerződéskötés előtt megbizonyosodni arról, hogy megrendelője megbízhatóan fogja utalásos számláját kiegyenlíteni?

tovább

Kérdések

Mekkora összegben engedjek utólagos fizetést vevőimnek?

A Bisnode megoldásaiban pontos iránymutatást talál arra vonatkozóan, hogy mekkora hitelkeretet engedélyezzen utalásos vevőinek, amellett, hogy alacsony szinten tartja a kockázatot.

tovább

Hasonló termékek

Adatbázis tisztítás

Az adatbázis tisztítás segít az elütésekből, rossz adat rögzítésekből eredő hibákat kijavítani, rendszerezni a cégadatokat.

tovább

Adatbővítés

Olyan értékes adatokkal egészítheti ki cégadatbázisát, mint például az árbevétel, létszám, cégvezető

tovább

Adatintegrálás

Az Ön által kiválasztott adatok és információk automatikusan és rendszeresen érkeznek rendszereibe, így rengeteg manuális munkát takaríthat meg, illetve gyorsan és állandóan hozzáfér a legfrissebb információkhoz.

tovább

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

Céglisták

Több mint félmillió aktív magyar társas vállalkozásból számos szűrőfeltétel alapján elkészítjük az Ön igényei szerinti belföldi céglistát vagy a potenciális külföldi megrendelőiről listát állítunk össze akár ország specifikusan is.

tovább

Cégmásolat, cégkivonat rendelés

Hivatalos cégmásolat, cégkivonat rendelése a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium rendszeréből.

tovább

Csőd- és változásfigyelés

Azonnal és hiteles forrásból értesülhet az esetleges jogi eljárásokról, cégadatokban és a cég kockázatosságát befolyásoló egyéb tényezőkben történt módosulásokról.

tovább

Fizetési tapasztalat program

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból információkat szerezhet arról, hogy üzleti partnerei más cégeknél milyen határidővel és mekkora késéssel egyenlítették ki számláikat, és az alapján dönthet a fizetési feltételekről.

tovább