Emelje új magaslatokba vállalata teljesítményét a Bisnode okos adat támogatásával

Üzleti információk, melyek összekötik Önt legértékesebb ügyfeleivel, célcsoportjaival és beszállítóival

Milyen üzleti kihívás megoldásában segíthetünk?

ÜZLETI PARTNEREK ELLENŐRZÉSE

Megmutatjuk ügyfelei tulajdonosi szerkezetét, kapcsolati hátterét és egyéb érdekeltségeit.

Egyetlen online felületen nyújtunk teljeskörű külföldi és belföldi céginformációkat.

Ha többször előfordult, hogy ügyfelei nem, vagy késve fizették ki számláit, szolgáltatásunkkal megelőzheti a nemfizetésekből származó veszteségeket.

Próbálja ki díjmentesen

ÚJ ÜGYFÉLSZERZÉS

Olyan céges adatbázis nyújtunk, amellyel könnyedén bővítheti meglévő ügyfélállományát.

Szolgáltatásunk segít az Ön által legjobbnak ítélt ügyfeleihez hasonló új üzleti partnerek szerzésében.

Jogtiszta forrásból biztosítunk részletes, frissített kontakt adatokat, email címeket és telefonszámokat.

Próbálja ki díjmentesen

ÜZLETI PARTNEREK KEZELÉSE

Automata megoldást biztosítunk, hogy Önnek ne kelljen üzleti partnerei kockázatosságát folyamatosan figyelnie.

Rendszerünk azonnal e-mailben értesíti a legfontosabb stratégiai partnereit érintő minden változásról.

Üzleti döntéseit tényekkel és megbízható információk segítségével támogatjuk.

Próbálja ki díjmentesen

SZÁMLAFIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Megmutatjuk, hogy partnerei hogyan fizetnek más cégeknek.

Adatainkkal segítünk elkerülni, hogy ügyfelei késve fizetett számlái likviditási problémákat okozzanak Önnek.

Rámutatunk arra, hogy kik a legmegbízhatóbb partnerei, akik pontosan úgy és akkor fizetnek, ahogy azt állítják.

Próbálja ki díjmentesen

ÜZLETI PARTNEREK ELLENŐRZÉSE

A Bisnode PartnerControl a legnépszerűbb céginformációs szolgáltatásunk, ahol minden adatot megtalál ahhoz, hogy felmérhesse vevői és beszállítói megbízhatóságát.

A Bisnode PartnerControl segítségével könnyen megtalálhat minden információt egy cégről, egy felületen.

Keressen egyszerűen az adott cégre és mi megmondjuk milyen tulajdonosi háttér, illetve milyen összefonódások, cégkapcsolatok rejlenek az adott szervezet mögött, vagy van-e folyamatban működést befolyásoló negatív esemény a céggel szemben (NAV végrehajtás, cégbírósági eljárások, felszámolás, csőd, végelszámolás, stb.).

Cégminősítésünk 90% feletti pontossággal képes előrejelezni, hogy az egyes cégek milyen valószínűséggel válnak fizetésképtelenné. Okos adataink segítségével felmérheti a kockázatosságot és szerződéskötés előtt a legmegfelelőbb döntést tudja meghozni.

Teljeskörű külföldi és belföldi céginformációt biztosító megoldásunk ráadásul már mobilalkalmazáson is elérhető!

ÚJ ÜGYFÉLSZERZÉS

A Bisnode PartnerRadar a vállalati növekedés és új ügyfélszerzés elősegítését támogató üzleti döntéshozókat is tartalmazó online cégadatbázis.

Támogassa értékesítését és adjon sales csapatának megbízható email címeket, telefonszámokat akár közvetlen döntéshozókhoz!

Gondolt már arra, hogy mennyi időbe és pénzbe kerül, hogy értékesítői az internetről és különböző forrásokból próbálják összegyűjteni a szükséges cég- és kontaktadatokat?

A Bisnode PartnerRadar segítségével ezt az időt közvetlenül az értékesítésére fordíthatja, mivel 30 szűrési szempont alapján egyszerűen meghatározhatja célcsoportját.

Adatbázisaink a nyilvánosan rendelkezésre álló elérhetőségek mellett vezetőkhöz és döntéstámogatókhoz is tartalmaznak részletes kontakt információkat (telefonszám, email, pozíció), melyeket szakértői csapatunk segítségével folyamatosan frissítünk.

Ráadásul Sales Potential Score megoldásunkkal megtalálhatja a legjobb ügyfeleihez hasonló potenciális partnereket, így akár 30%-al is hatékonyabbá teheti értékesítését!

ÜZLETI PARTNEREK KEZELÉSE

A Bisnode PartnerManager az adatvezérelt céginformáció és a partnerfigyelés legjavát kombináló üzleti megoldás, amellyel 100%-ig ráláthat legfontosabb üzleti partnerei helyzetére.

Lehetőség vagy kockázat? Maradjon naprakész és kezelje ügyfeleit a leghatékonyabban okos adatokkal!

Ha nincs ideje partnerei kockázatosságának nyomon követésére, próbálja ki automatizált döntéstámogató rendszerünket, amely azonnali e-mail értesítőt küld, ha üzleti partnerét a 124 lehetséges vállalati negatív események akár egyike is érinti, vagy változás történt cégadataiban, ajánlott hitelkeretében és kockázatossági mutatószámában.

A Bisnode PartnerManager lényege, hogy a rendszerben figyelésre jelölt partnerekről vagy ügyfelekről minden részletes üzleti adatot megadjon, így döntéseit naprakész információk és tények, azaz okos üzleti adatok segítségével hozhatja meg.

SZÁMLAFIZETÉSI INFORMÁCIÓK

A Bisnode PartnerPayment hazánk első olyan egyedülálló kezdeményezése, amely közösségi hozzájáruláson keresztül gyűjti a számlafizetési szokásokat.

Tudja meg, hogy üzleti partnerei más cégeknek milyen határidővel egyenlítették ki számláikat!

Érdekli, hogy vevői és beszállítói milyen fizetési határidőket kapnak más cégektől, vagy mennyire fegyelmezetten teljesítik kintlévőségeiket?

A Bisnode PartnerPayment kezdeményezés lényege, hogy ezeket a kérdéseket megválaszolja, átláthatóbbá tegye a piacot és utólagos fizetést engedélyező döntéseit mások számlafizetési szokásaival támassza alá.

A program teljes mértékben közösségi hozzájáruláson alapszik, tehát a számlainformációkat a résztvevő vállalkozások szolgáltatják, akik adatszolgáltatásukért cserébe az összes olyan vállalkozásról láthatnak adatokat, akikről rendszerünk rendelkezik számlafizetési információkkal.

A résztvevők havonta megkapják, hogy megrendelőik mennyire pontosan fizetnek mások felé, valamint a rendszerben iparági átlagra vonatkozó statisztikát is biztosítunk.