Elkerülhető nemfizetések, avagy mire figyeljen, ha utólagos fizetést engedélyez vevőjének – bevezetés a Bisnode PartnerControl-ba webinárium

Hely: Online webinárium
Dátum: 2017. 06. 28. 10:00:00
Időtartam: 1 óra
Térítés: Díjmentes
Leírás:

Amennyiben már adódott vesztesége egy-egy utólagos fizetés engedélyezéséből, akkor mindenképpen vegyen részt webináriumunkon, ugyanis a nemfizetési veszteségek nagy része megelőzhető. Számos jel utalhat arra ugyanis, hogy üzleti partnere kockázatos, vagy nagy valószínűséggel nem tud majd fizetni, esetleg késni fog számlája kiegyenlítésével. Amennyiben azt látja, partnere rizikós, akkor sem kell lemondani az üzleti kapcsolatról, azonban mérlegelnie szükséges a feltételeket, ha el akarja kerülni a veszteségeket. Érdemes szigorúbb fizetési feltételeket szabnia, előleget vagy teljes előrefizetési kérnie az ilyen esetekben. De vajon melyek ezek az esetek?

A webináriumon megtudhatja.

A webinárium elsősorban ügyfeleinknek ad segítséget és iránymutatást azzal kapcsolatban, hogy használják ki a legjobban a Bisnode PartnerControl nyújtotta információk előnyeit.

 A webinárium által érintett témák:

 • Milyen adatokat érdemes mindenképpen megvizsgálni mielőtt szerződést köt egy új üzleti partnerrel?
 • Milyen pénzügyi adatokra és mutatószámokra érdemes hangsúlyt fektetni, ha üzleti döntés előtt áll? Hogyan állapíthatja meg egy cégről, hogy gazdaságilag stabil-e?
 • Milyen nem pénzügyi természetű, ám jelentős kockázati tényezők lehetnek hatással egy üzletkötésre? Hogyan tárhatja fel ezeket?
 • Mi alapján készülnek a kockázatossági mutatószámok? Hol érdemes ezeket használnia? Mit jelent a jelzőlámpa és a többfokú cégminősítés?
 • Hogyan segít elkerülni a késve, vagy nem fizetéseket a számlafizetési szokások tanulmányozása?
 • Miért fontos a rendszeres csőd és változásfigyelés? Hogyan tájékozódhat arról, ha egy megrendelője, vagy üzleti partnere felszámolás alá került, vagy változás történt fontosabb adataiban?
 • Hogyan következtethet egy cég múltjából, annak jövőjére?
 • Miért érdemes feltérképezni a cégek kapcsolatait más cégekkel és magánszemélyekkel? Milyen eszközökkel teheti ezt meg? Milyen további értékesítési lehetőségek rejlenek ebben? Mit mutat az érdekeltségi gráf és a mátrix?
 • Értékesítés esetén mi alapján döntheti el, egy ajánlatkérés esetén, hogy érdemes-e rögtön az ország másik felébe elutazni az adott érdeklődő miatt?
 • Milyen bírósági határozatok, NAV végrehajtások vannak, amelyek egy cég kockázatosságára utalhatnak? Mikor jelentenek ezek jelentős kockázatot?
 • Hogyan a legcélszerűbb cégkapcsolatra keresnie, illetve hogy találhatja, meg milyen cégei vannak egy adott személynek? Miért fontos megvizsgálni a tulajdonos korábbi cégeinek megszűnési
 • Mit tartalmaz a Bisnode Credit Report?

…Azaz, melyek azok az információk, amelyek megvizsgálásával, megkímélheti magát a nemfizetési veszteségektől, és biztonságos üzletekkel, stabilan növekedhet.

 

 Kiknek szól:

 • Elsősorban a Bisnode PartnerControl új felhasználóinak, akik most vásárolták meg a megoldást és szeretnék a legtöbbet kihozni belőle és a segítségével megbízható, növekedéshez vezető üzleteket kötni.
 • Már rutinos Bisnode PartnerControl felhasználóknak, akiket érdekel hogy hozhatják ki a legtöbbet a megoldásból a hatékonyabb üzleti döntéshozatal, valamint a jobb üzleti eredmények érdekében.
 • Minden elfoglalt cégvezetőnek, vagy gazdasági szakembernek, aki szeretne teljes körűen tájékozódni egy-egy döntéshozatal előtt, ezáltal elkerülve a lehetséges buktatókat, a nem fizető megrendelőket.
 • Azoknak, akik már megütötték a bokájukat egy- egy megrendelőjünk nemfizetése miatt és szeretnék megismerni, milyen lehetőségek vannak ennek kivédésére a jövőben.

Technikai információk:

A webináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem kell kimozdulnia irodájából vagy otthonából sem, csupán egy számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A jelentkezés után e-mailben elküldjük Önnek a belépéshez szükséges weblinket, amin meg kell erősíteni regisztrációját. Ezután elküldjük Önnek a belépési linket, amivel a megadott időpontban láthatja és hallhatja élőben a prezentációt. A részvételhez nem szükséges telefonkapcsolat, a hangot számítógépe hangszóróján keresztül fogja hallani. Felmerülő kérdéseit is élőben teheti fel a webináriumon nekünk számítógépe segítségével.

 

Jelentkezés

Vissza a rendezvényekhez