Hatékony ügyfélszerzés alapjai - Bevezetés a Bisnode PartnerRadar-ba webinárium

Hely: Online webinárium
Dátum: 2017. 06. 21. 10:00:00
Időtartam: 1 óra
Térítés: Ingyenes
Leírás:

 

A webinárium célja, hogy a Bisnode PartnerRadar felhasználói számára olyan tippeket adjon, ami segíti az ügyfélszerzést, illetve bemutatja, hogy a rendszer funkcióinak kihasználásával hogyan határozhatja meg az eddigieknél még hatékonyabban célcsoportját. A Bisnode PartnerRadar számos új elemének köszönhetően pedig miként követheti nyomon marketing és értékesítési tevékenységét.

A webinárium által érintett témák:

 • Mely célcsoport szűrési funkciók a leghasznosabbak, hogy érdemes ezeket használni?
 • Pontos célcsoport meghatározással, hogyan takaríthat meg Excelbe mentéshez szükséges krediteket?
 • Ha már egy céglistát elmentett, hogyan szűrheti ki új listájából a duplikációkat, hogy csak azokat a cégeket érje el, akikkel még nem vette fel a kapcsolatot?
 • Miért érdemes, és hogy kell cégfigyelést beállítania, hogy segítheti ez az értékesítését?
 • Hogy használhatja a Bisnode PartnerRadart akár mini CRM rendszerként is. Hogyan rögzítheti a cégekhez az értékesítési folyamatban eddig történt eseményeket?
 • Miért érdemes címkék segítségével csoportokba rendezni az egyes vállalkozásokat, hogy segíthet ez önnek az értékesítési és marketing tevékenységben?
 • Hogyan tudhatja meg melyek a jelenlegi ügyfeleihez leginkább hasonló vállalkozások, akiket a bennük lévő potenciál miatt érdemes megkeresnie?
 • Miért érdemes a döntéshozókkal közvetlenül felvennie a kapcsolatot, hol találja ezt az adatbázisban meg, és hogyan használhatja?

       … És még sok hasonló kérdést, amivel növelheti mind a Bisnode PartnerRadar adatbázisa felhasználása hatékonyságát, mind pedig ügyfélszerzését.

 


Kiknek szól:

 • A webinárium elsősorban a Bisnode PartnerRadar jelenlegi felhasználóinak kíván segítséget adni tippekkel és trükkökkel a hatékonyabb felhasználás érdekében, de természetesen új érdeklődőket is szívesen látunk.
 • Azoknak a marketingeseknek, akik szeretnék megtudni, hogy hogyan növelhetik DM kampányaik hatékonyságát, hogy adhatnak minőségi leadeket az értékesítésnek.
 • Azoknak az értékesítőknek, akik szeretnék ügyfélszerzésük hatékonyságát növelni, melynek egyik kulcsa a megfelelő célcsoport leválogatás, az értékesítési folyamat pontos nyomonkövetése.
 • Ha Ön értékesítési területen használja a Bisnode PartnerRadart, hívja el marketinges kollegáit is, mivel biztosan sok ötletet kapnak ők is a webináriumon! Vagy ha Ön marketinges, szóljon az értékesítési területen dolgozóknak!

Technikai információk:

A webináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem kell kimozdulnia irodájából vagy otthonából sem, csupán egy számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A jelentkezés után e-mailben elküldjük Önnek a belépéshez szükséges weblinket, amin meg kell erősíteni regisztrációját. Ezután elküldjük Önnek a belépési linket, amivel a megadott időpontban láthatja és hallhatja élőben a prezentációt. A részvételhez nem szükséges telefonkapcsolat, a hangot számítógépe hangszóróján keresztül fogja hallani. Felmerülő kérdéseit is élőben teheti fel a webináriumon nekünk számítógépe segítségével. 

 

 
 

Jelentkezés

Vissza a rendezvényekhez