2013. 08. 14.

Újdonság a Bisnode D&B Portfolio Managerében – A Távol-Kelet kicsit közelebb!

A Bisnode D&B Magyarország által forgalmazott Portfolio Managerben és Supplier Portfolio Managerben, 2013. augusztus 12.-étől már kínai adatok is elérhetővé váltak, megújult EMMA Score-ral és speciálisan a kínai környezetre szabott Paydex-el.

A Bisnode D&B Magyarország által forgalmazott Portfolio Managerben és Supplier Portfolio Managerében, 2013. augusztus 12.-étől már sokkal részletesebb kínai adatok is elérhetővé váltak. Az adatok havonta frissülnek majd az aktuális pénzügyi, kockázati adatokkal. Ezen kívül megújult az úgynevezett EMMA Score is, amely az olyan országokban, ahol nem volt Failure Score jelzi előre a cégek 12 hónapon belül várható bedőlését. A kínai adatok vonatkozásában is a megújult EMMA Score-t alkalmazzák, valamint egy speciális, Kínára, az ottani fizetési szokásokhoz igazított Paydex Score-t is.

Amennyiben érdeklődik a Bisnode D&B megoldásai iránt, melyekkel az egyes kínai  vállalkozások kockázatosságát felmérheti, érdeklődjön a részletekről személyes kapcsolattartójánál, vagy Ügyfélszolgálatunknál a központi telefonszámon: +36 1 815 8500, illetve e-mailben: info@bisnode.hu

 
 
Wendler Andrea
Marketing & Communication Manager
+36 1 815 8537