2013. 09. 25.

Facebookon a NAV

Szeptember 23-án elindult a NAV hivatalos Facebook-oldala – közölte az adóhatóság.

"Nem csak a like-ok gyűjtése a cél, naponta frissülő tartalmainkkal érdekes és hasznos információkat nyújtunk minden Facebook-felhasználónak egy hivatali zsargontól mentes, modern csatornán" – írta közleményében a NAV.

"A mai kommunikációs közegben egy állami hivatalnak is lépést kell tudni tartani a fejlődéssel, és lehetőség szerint minél több csatornán kommunikálni  az emberekkel. Erre ma az egyik legközvetlenebb lehetőség a Facebook. Szeretnénk megmutatni, hogyan működik a NAV, és minél több oldalról megismertetni a széleskörű tevékenységünket" – folytatta a hivatal a Facebook-oldalán megjelent moderálási alapelveiben.

A Facebookon (legalább) egy hamis NAV-profil is működik, ennek üzemeltetőitől az igazi NAV-osok most azt kérték, szüntessék meg a profilt. "Noha egy ilyen, megtévesztésre alkalmas profil működtetése hitelrontás miatt teljes mértékben jogszerűtlen, kizárólag abban az esetben keressük a jogorvoslat megfelelő módját, ha levelünk nem ér célt" – írták az ál-NAV-osoknak az igaziak.

Forrás: HVG

 
 
Wendler Andrea
Marketing & Communication Manager
+36 1 815 8537