Sok időt és pénzt vesz igénybe a tényleges tulajdonosok azonosítása? Segítünk Önnek!

Hagyja, hogy az okos adatok és technológia segítsen felkutatni és beazonosítani a tényleges tulajdonosokat

Megbízható, valós adatok

Mi, a Dun & Bradstreet világszinten 420 millió vállalkozásról gyűjtünk adatokat a legkülönfélébb forrásokból, melyeket ezután ellenőrzünk, összevetjük egymással és az adatbázisunkban szereplő információkkal. Technológiánk segítségével használatra kész, ellenőrzött, naprakész adatokat tudunk biztosítani Önnek, amellyel időt takaríthat meg és a fontosabb feladatokra koncentrálhat.

 

Bízza ránk a munka nehezét!

Folyamatosan frissülő adatainkat és megoldásainkat cégére szabottan (például egy lista formájában, adatbázis tisztítással, API-n, vagy akár vállalatirányítási rendszerrel összekötött webservice-en keresztül) képesek vagyunk eljuttatni és beintegrálni vállalkozásának mindennapjaiba. Hozzon okosadat alapú döntéseket, előzze meg versenytársait.

 

 

 

Így takaríthat meg időt és pénzt a segítségünkkel

Adja meg e-mail címét és mi elküldjük Önnek komplex tudáscsomagunkat, melynek segítségével hasznos tippeket és tanácsokat adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet könnyedén azonosítani a tényleges tulajdonosokat, és milyen veszélyekkel fenyeget a további tudás hiánya.

A csomag tartalma:

  • Videó: Részletes bemutató példákkal a tényleges tulajdonosok meghatározásáról, a jogi követelményekről, tippekkel, trükkökkel
  • E-book: A tényleges tulajdonosi struktúrák feltérképezése
  • Tényleges Tulajdonos Monitoring: Kihívások és gyakorlati lehetőségek

Kérem a tartalmakat e-mailben!

Olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat

Gondolkozott már azon, hogy mennyi pénzt spórolhatna?

 

A tényleges tulajdonos azonosítása, a beszállítói folyamat költéges és az egyik leghosszabb része. Nagyon sok pénzt, időt és humánerőforrást emészt fel.


Időpazarlás

A tényleges tulajdonosok beazonosítása akár 7 órát is igénybe vehet vállalatonként.

 

Rejtett költségek

Elvesztett üzleti lehetőségek az alacsony hatékonyság, gyorsaság vagy akár a nem kompetens személyzet miatt.

Bírságveszély

Biztos lehet benne, hogy a szabályozó szervezet elegendőnek fogja tekinteni az Ön által tett intézkedéseket?

Hogyan tud megbírkózni a szabályozási követelmények fő kihívásaival?

 

Meg kell tennie mindent, hogy beszállítója vagy partnere tényleges tulajdonosát beazonosítsa. És azért is, hogy adatait frissen tartsa.

A hivatalos nyilvántartások nem elégségesek
Nem elégséges a tényleges tulajdonosok hivatalos nyilvántartásaira alapozni a folyamatokat. Mit tehet még a biztonság érdekében és a bírságok elkerüléséhez?

 A tulajdonosok gyakran cserélődnek

Ellenőrizni potenciális partnerét üzletkötés előtt csak a kezdet. Mi a helyzet a partnernével történő változások lekövetésével?

Még több szabályozás a jövőben

Több szabály + nagyobb nyomás= még több munkával töltött óra. Ön számíthat további forrásokra ennek kezelésére?

Ön is megérdemli

Megbízható, folyamatosan frissülő globális adatokat.

A tényleges tulajdonosok kutatásának és dokumentálásának módszeres megközelítése, amely biztosítja a megfelelőséget.

Átláthatóság, hatékonyság és pontosság valós idejű frissítésekkel és a tényleges tulajdonosok figyelemmel kísérésével.

Tekintse meg alább, hogy hogyan tudjuk ezt megvalósítani.
A Dun & Bradstreet tényleges tulajdonos adatai ('Global Beneficial Ownership') több mint 150 millió üzleti kapcsolódást tárnak fel, és 0,01% -os számítással betekintést nyújtanak a vállalati szervezetekbe és a tényleges tulajdonosi információkba - ideértve a vállalati és a magánszemély tulajdoni viszonyokat egészen a végső tulajdonosig.
A Dun & Bradstreet Data Cloud több mint 200 országból, 130 millió részvényesről és több mint 420 millió üzleti nyilvántartásból tartalmaz élő üzleti információkat - így vállalkozásának hasznot húzhat az tényleges tulajdonosok beazonosításának gyors és zökkenőmentes áttekintése és módszertana révén.
A legnagyobb globális üzleti adatbázis segítségével ellenőrizheti az ügyfelét vagy szállítóját irányító vállalatokat és magánszemélyeket is.

A világ minden tájáról származó nyilvántartásokból gyűjtött adatokat analitikai tudásunkkal gazdagítjuk, beleértve a jogi formára vonatkozó információkat, a SIC-kódokat, az üzleti tevékenységet és az országkódokat is azért, hogy támogassuk a kockázat-alapú átvilágítási döntéseket.

  • A nyilvántartásokban szereplő adatok elsősorban az adatok leadására kötelezett entitások tudásától, őszinteségétől és fegyelmezettségétől függenek. Nincs hatékony módszer a nyilvántartásban tárolt adatok ellenőrzésére. A legutóbbi ellenőrzések azt mutatják, hogy a nyilvántartásokban sok hiányos és rossz minőségű adat található.
  • Azok a vállalatok, amelyeknek tényleges tulajdonosi adatokat kell benyújtaniuk, gyakran bizonytalanok az tényleges tulajdonosok helyes meghatározásában és azonosításában.
  • A nyilvántartásokban szereplő adatok frissítése sokszor csak évente egyszer elvárt, ezért a bejegyzések sok esetben elavultak lehetnek.
  • Az átláthatósági nyilvántartásokhoz való hozzáférés, különösen határokon átívelő esetekben, drága és korlátozott lehet.
  • Továbbá a regiszterekből hiányzik egyfajta szinkronizált megközelítés (nem ugyanazok az adatmezők, nem ugyanaz az adatstruktúra). A különböző nyilvántartások megkövetelik a személyzet képzését, a kutatásra fordított többletidőt és az emberi hibák lehetőségét is figyelembe kell venni, mint fontos faktort.
Valódi kihívást jelent a tényleges tulajdonosi információk nyomon követése, a hatékonyság feláldozása és a megnövekedett működési rendellenességek kiküszöbölése nélkül.
A tényleges tulajdonosok monitoringja gyakran időszakos felülvizsgálatok révén történik, ezen esetekkor a szervezetek minden alkalommal a nulláról indulnak.
A Dun & Bradstreet tényleges tulajdonos monitoringgal automatikus figyelmeztetéseket kap, ha változások vannak az ügyfelek, beszállítók és más harmadik felek tulajdonosi struktúráiban. Ez lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást és proaktív módon kezelje a változásokat.
A modul részeként a tulajdonosi kapcsolódások is pontosan nyomon követhetők.  Szolgáltatásunkban a vállalat tulajdonosi szerkezetét jelenítjük meg. A vizualizáció többféle lehetőséget is kínál a vállalati hierarchia és az összetett kapcsolatok megjelenítésére.
Ábra2.png
Egyetlen egy hozzáférés elég ahhoz, hogy elérje az Önnek szükséges információkat és megoldásokat, amelyek segítik a compliance döntések meghozatalában. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy néhány perc alatt végigfuttassa az egész onboarding folyamatot.

images5sc.png

Vállalat azonosítása & Validálása

Azonosítsa pontosan globális üzleti partnereit és azok vezetőit. A D&B Onboard megoldásunkkal teljeskörű céginformációt kap kézhez. Trenddiagramokat készítünk, amelyek áttekintést nyújtanak a kockázatok szempontjából releváns információkról. Ezenkívül további részleteket közlünk a vállalat eszközeivel, igazgatóival és történelmével kapcsolatban.

icon computer DB.png

Tényleges tulajdonos & Vállalati kapcsolódások

Ellenőrizze gyorsan és egyszerűen a globális és összetett vállalati kapcsolódásokat. Többségi vagy kisebbségi részesedés ugyanabban az országban vagy egy másik kontinensen? Vessen egy pillantást üzleti partnere kulisszái mögé, és azonosítsa a tényleges tulajdonosokat a teljes vállalati struktúra egészében.
icon person pink Db.png

Globális szankciós listák, PEP liták, Negatív hírek

Miután azonosította a végső tényleges tulajdonosokat és a vállalat vezetőit, képes lesz átvizsgálni és összevetni ezeket a személyeket és az egész szervezetet több mint 700 nemzetközi szankció- figyelőlistával és 1,8 millió PEP litával.
icon people violet DB.png

Eredmények Rögzítése & Változáskövetés

Rögzítse online a vizsgálati útvonalat és az ellenőrzés eredményeit a vizsgálat időbélyegével. A historikus dokumentumok az archívumon keresztül mindig elérhetők. Figyelje a vállalatokat, és állítsa be, hogy a rendszer küldjön értesítést abban az esetben, ha bármelyik fontos adatelem megváltozik.
Az adatok, de leginkább az automatizálás lehetővé teheti a compliance csapatok számára, hogy megfeleljenek az egyre növekvő kihívásoknak, miközben megvédik, sőt további értékeket jelentenek az üzletmenet számára. Ezeknek a technológiáknak a lehetősége sokak számára új a piacon, és érthető módon nagyon ismeretlen lehet.
A Dun & Bradstreet lehetővé teszi az automatizálást azáltal, hogy több csatornán keresztül továbbítja az adatokat, beleértve a modern, gyors és hatékony API megoldásokat is.
Nem biztos benne, hogy az automatizálás miként teheti kevésbé problémássá kockázatkezelési folyamatait? Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Okos döntések a növekedés érdekében

 

Regisztráljon, és a kapott linken tekintse meg videónkat és hasznos tippeket tartalmazó anyagainkat, amelyekben összegyűjtöttük a tényleges tulajdonosi struktúrák feltérképezésével kapcsolatos tudnivalókat.

 

Kérem a videót és az információs anyagokat


Töltse le rövid összefoglaló anyagunkat díjmentesen a Tényleges Tulajdonos Monitoringról


A részletesebb információs anyagokért, kérjük adja meg e-mail címét a fenti mezőben.