Bisnode Corona Index
A Bisnode Corona Index itt látható verziója a magyarországi vállalkozásokra vonatkozik. Az adatok minden héten kedden 14.00-kor frissülnek.

A Bisnode Corona Index magyar kiadásának célja a magyarországi cégek helyzetének bemutatása. A Corona Index pillanatkép a jelenlegi vállalati trendekről, amelyek kihatással lehetnek a jövőbeli gazdasági, kereskedelmi és társadalmi döntésekre. Az Corona Index a Bisnode-nál rendelkezésre álló adatok sokaságán alapul. Az itt található elemzések közzététele és frissítése az elkövetkezendő hónapokban folyamatos lesz azért, hogy ezzel is segítsünk a magyarországi vállalkozások döntéshozatali folyamatait. A trendek időben észlelhetők, előre jelezhetők és elemezhetők, az elemzések pedig hozzájárulnak, hogy biztonságos és adatokon alapuló döntéseket hozhasson Ön is vállalkozása érdekében.

Sajtó

Az Bisnode Corona Indexről szóló kérdéseivel forduljon kollégánkhoz Tomas Hedenius-hoz, (Head of Marketing and Communications, Bisnode) az itt megadott elérhetőségek egyikén. Telefon: 070 247 2902, e-mail: tomas.hedenius@bisnode.com.

 

Bisnode Studio
A hitelkockázat-elemzésért felelős szakértőink arról beszélnek, hogyan lehet az üzleti és társadalmi folyamatokat beindítani adatokkal és elemzéssel