Globális üzleti adatbázis

A D&B globális üzleti adatbázisa több mint 200 millió vállalkozás adatait tartalmazza világszerte és 1,6 millió vállalatcsoport kapcsolatait tárja fel. A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is.

Miben egyedülálló a Globális üzleti adatbázis?

A folyamatosan karbantartott céginformációs és cégminősítő üzleti adatbázis - melyben naponta egymillió adat frissül – lehetővé teszi adatok, listák nyomtatását, exportálását, tulajdonosi hátterek, érdekeltségek részletes vizsgálatát. Egyediség a globális családfában rejlik, mellyel feltérképezhetők a nemzetközi cégkapcsolatok.

Mire használhatja a nemzetközi családfákat?

Számos szűrőfeltétel segítségével meghatározhatja az Önt érdeklő vállalkozások körét, gyakorlatilag a világ bármelyik országából.

Egy adott céget nemzetközi családfákban elhelyezve felmérhető, hogy a családfán belül vannak-e további értékesítési lehetőségek, vagy éppen a kockázatok csökkenthetőek, hiszen a vállalatcsaládban szereplő egyik céggel kapcsolatos kellemetlen tapasztalat esetén távol tarthatja magát egy, a vállalatcsalád másik tagja által jelentett kockázatoktól.

Az adatbázisban szereplő telefonszámok segítségével felveheti a kapcsolatot külföldi cégekkel is, tájékozódhat azok tulajdonosairól, vezetőiről, pénzügyi adatairól.

Partnereink országos, regionális és globális hozzáférési szintek közül választhatnak.

Ajánlatkérés
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait

Hasonló kérdések

Kérdések

Hogy juthatok megbízható e-mail címekhez és telefonszámokhoz, és a vezetők neveihez?

Rengeteg idő és pénz takarítható meg azzal, hogy nem az értékesítők, vagy a munkatársak keresgélik a telefonszámokat, hanem ha megbízható forrásból ezek azonnal rendelkezésre állnak.

tovább

Kérdések

Hogyan szerezhetek ügyfeleket külföldön?

A külföldi terjeszkedés egyik első lépése a kereslet felmérése, a célcsoport meghatározása. A Bisnode partnerének, a D&B-nek köszönhetően gyakorlatilag a világ összes országában kereshet ügyfeleket.

tovább

Kérdések

Hogyan tájékozódhatok a cégekről tárgyalás előtt?

Egy tárgyalás előtt számos dologról érdemes tájékozódni egy céggel kapcsolatban: pénzügyi helyzet, tulajdonosok, vezetők és azok cégkapcsolatai, fizetőképesség, számlafizetési szokások stb.

tovább

Kérdések

Külföldi üzleti partnerem megbízható?

Külföldi üzleti partnerek kockázatosságának megállapításánál még nehezebb dolga van, mint magyar partnerek esetén. A Bisnode nemzetközi partnere révén – D&B – gyakorlatilag a világ összes országából szolgáltat információt.

tovább

Kérdések

Mi a jó, értékesítést támogató céglista 8 ismérve?

Egyre több cég költ nagy összegeket értékesítési tréningekre vagy CRM rendszerekre. Ezek mind nagyon fontosak az értékesítés hatékonyságának növeléséhez, azonban sokan elfeledkeznek az alapokról.

tovább

Hasonló termékek

Adatbázis tisztítás

Az adatbázis tisztítás segít az elütésekből, rossz adat rögzítésekből eredő hibákat kijavítani, rendszerezni a cégadatokat.

tovább

Adatbővítés

Olyan értékes adatokkal egészítheti ki cégadatbázisát, mint például az árbevétel, létszám, cégvezető

tovább

Adatintegrálás

Az Ön által kiválasztott adatok és információk automatikusan és rendszeresen érkeznek rendszereibe, így rengeteg manuális munkát takaríthat meg, illetve gyorsan és állandóan hozzáfér a legfrissebb információkhoz.

tovább

Bisnode D&B belföldi cégminősítés

Pontos képet adnak egy-egy vállalkozással való üzletkötés kockázatáról, és magabiztosan dönthet utalásos vevőivel kapcsolatban.

tovább

Bisnode D&B Külföldi Cégminősítés

Cégminősítő cégriportokat érhet el gyakorlatilag a világ összes országából. A legmegbízhatóbb alap, ha külföldi partnerei vannak, vagy külföldre terjeszkedne.

tovább

Céglisták

Több mint félmillió aktív magyar társas vállalkozásból számos szűrőfeltétel alapján elkészítjük az Ön igényei szerinti belföldi céglistát vagy a potenciális külföldi megrendelőiről listát állítunk össze akár ország specifikusan is.

tovább

Bisnode PartnerRadar

Összes magyar céget tartalmazó értékesítési és marketing adatbázis email címekkel, telefonszámokkal, több mint 30 szűrőfeltétellel.

tovább

Országkockázat

Elemzések egy kiválasztott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményéről.

tovább

Versenytárs-, és iparágelemzés

A versenytárs- és iparágelemzések segítségével a felmérhető egy szektor helyzete, a főbb szereplők teljesítménye, vagy megállapítható, hogy cége teljesítménye milyen az iparág többi szereplőjéhez képest.

tovább