Hogy juthatok megbízható e-mail címekhez és telefonszámokhoz és a vezetők neveihez?

A spamtörvény komolyan szabályozza a kéretlen reklám e-mailek küldésének lehetőségét. Személyes e-mail címre csak a címzett kifejezett engedélyével küldhető levél. A Bisnode megoldásai ellenőrzött, reklámra engedélyezett és központi email címeket tartalmaznak, ellentétben a sok nem legális e-mail listával, ami a piacon kering, és felhasználók akár súlyos büntetéseket is kaphatnak miatta.

A Bisnode adatbázisában közel 130 ezer e-mail cím van, melyekből számos szűrőfeltétellel határozhatja meg célcsoportját. Minél személyesebb üzenetet küldd, minél pontosabban meghatározott célcsoportnak, annál nagyobb sikerre számíthat.

Telefonos megkeresések esetén közel 115 ezer telefonszám található az adatbázisban, melyeket számos feltétel alapján szelektálhat és az Ön számára fontosakat használhatja. A telefonszámok kiegészülve a döntéshozók neveivel hathatós segítséget jelentenek az értékesítésben és az ügyfélszerzésben.

Amennyiben megkeresésében név szerint hivatkozik az adott terület döntéshozójára, jelentősen nagyobb valószínűséggel juthat el az adott személyhez. A Bisnode magyarországi adatbázisában egyedülálló, hogy a cégvezetőkön kívül üzleti döntéshozók nevét is tartalmazza. Lehet a célcsoportja a marketing, pénzügyi, IT, sales, HR, műszaki, vagy beszerzési vezetők köre a Bisnode adatbázisában név szerint is megtalálhatja őket, amennyiben elérhető az adat.

Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait