Hogyan szerezhetek ügyfeleket külföldön?

Külföldi terjeszkedés esetén sokkal problémásabb tájékozódni a potenciális cégek köréről, mint belföldön. A Bisnode megoldásokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a tájékozódás, a külföldi céginformációk beszerzése. A nemzetközi családfák segítségével egy szempillantás alatt találhat egy potenciál helyett akár több tucatot is, a leányvállalatok és kapcsolódó vállalkozások révén.

Amennyiben tisztában van vele, mi a pontos célcsoportja külföldön igényeire szabott, kész és ellenőrzött adatokkal ellátott céglistákat állítunk össze Önnek. A céglisták segítségével, már biztosan azokat a vállalkozásokat keresheti meg, amelyik az Ön potenciális megrendelői. Online adatbázisukban, pedig egyedülálló és pontos tevékenységi kódok alapján saját magának kereshet ügyfeleket és szűrheti le az Önt érdeklő célcsoportot.

Terjeszkedni nem csak úgy lehetséges, hogyha Ön keresi a potenciálokat. Ugyanennyire fontos lehet a megjelenés, a megfelelő fórumokon! Erre a legalkalmasabb eszköz a nemzetközi piactéren való jelenlét, ahol elhelyezheti cégkártyáját az alapvető cégadataival, elérhetőségekkel, termékleírásokkal és katalógusokkal. Engedje meg, hogy Önt keressék meg az üzleti ajánlatokkal!

Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait