Hogyan értesülhetek, ha üzleti partnerem bedől vagy kockázatossá válik?

Napjainkban nemcsak üzletkötés előtt szükséges megvizsgálni a megrendelők, beszállítók megbízhatóságát, hanem folyamatosan nyomon is kell követni azt. Sajnos a korábban megbízhatónak hitt üzleti partnerek is fizetésképtelenné válhatnak, és kifizetetlen számlákat hagyhatnak maguk után. Ráadásul rendszeres megrendelőknél a korábban alkalmazott hitelkereteket időről időre felül kell vizsgálni.

Ma már nem kell minden nap manuálisan, egyenként ellenőrizni az ügyfélportfoliót. A Bisnode változás- és csődfigyelés szolgáltatásaival hetente vagy akár naponta automatikusan értesülhet arról, hogy az Önt érdeklő cégek adataiban történt-e változás (pl.: új ügyvezető érkezett) vagy valamelyik vállalkozás csőd, felszámolás vagy végelszámolás alá került-e. Arról is kérhet információt, ha partnere kockázatosabbá vált, azaz romlott a minősítése.

Komplex kockázatkezelési megoldásaink segítségével, a teljes ügyfélportfolióját egy megoldásban tekintheti át, illetve rögzítheti az ügyfelekhez tartozó követeléseit is. Így nemcsak azt látja azonnal, ha egy partnere kockázatosabbá vált, hanem arra vonatkozóan is iránymutatást kap, hogy melyek azon ügyfelek melyekkel kapcsolatban érdemes lépnie, mikor kell a kintlévőségeket kezelnie, illetve mekkora veszteséggel kell kalkulálnia.

Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait