HOGYAN MUTATHATOM MEG CÉGEM PÉNZÜGYI STABILITÁSÁT?

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy szerette volna megmutatni, cége stabilan működik, fizetőképes, illetve szerette volna magát megkülönböztetni versenytársaitól. Kedvező utólagos fizetési feltételek kiharcolása esetén is jól jöhet, ha beszállítója tisztában van vállalkozása alacsony hitelezési kockázatával, illetve egy pályázat esetén is fontos, hogy kitűnjön a többi pályázó közül. Minőségi munkavállalók felvétele esetén is van szerepe annak, hogy az Önhöz jelentkezőkben bizalmat építsen. Amennyiben külföldi tulajdonosa van cégének, szintén lényeges megmutatni számukra, hogy cége a helyi piac stabil szereplője, ami az átlagnál sokkal jobban teljesít.

Ebben segít a Bisnode tanúsítvány, mellyel a jogosult cégek több módon is jelezhetik a piacnak pénzügyi stabilitásukat. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be nemzetközi szinten és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal alacsony kockázat mellett köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

Jogosult vagyok-e Bisnode tanúsítványra?

Tudja meg az Ön cége benne van-e abban az alig 10 százalékban, aki használhatja a Bisnode tanúsítványt stabilitása jelzésére!

Jogosultság ellenőrzése
Kontakt

Bisnode Magyarország Ügyfélszolgálata

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 1 815 8500
info@bisnode.hu

Vagy adja meg adatait