Hogyan tájékozódhatok a cégekről tárgyalás előtt?

Egy tárgyalás előtt egy céges weboldalról begyűjtött információk sok esetben szubjektívek. A Bisnode megoldásai minden olyan objektív információt összesítenek, amit egy cégről a tárgyalás előtt érdemes megtudni.

Tájékozódhat az adott cég pénzügyi helyzetéről, vezetőiről, telephelyeiről, az aláírásra jogosultról, és további fontos adatairól. Ezen kívül érdemes megnézni azt is, hogy a cég illetve vezetői, tulajdonosai milyen más cégekhez kapcsolódnak. Ezek az információk használhatók további értékesítési potenciálok feltérképezéséhez, illetve a vállalkozás alapos megismeréséhez.

A fizetési tapasztalat információk megmutatják, hogy egy cég általában hogyan fizeti számláit, késik-e valamilyen számlája kiegyenlítése során. A Bisnode minősítése pedig iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy a jövőben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás, szabad-e neki utólagos fizetést engedélyezi, vagy sem?

Amennyiben a tájékozódás során instabil céget talál, elgondolkozhat azon is, hogy érdemes-e az első tárgyalás miatt az ország másik felébe elutaznia, illetve mekkora potenciál rejlik az adott vállalkozásban.