A Bisnoderól

A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. a svéd Bisnode (www.bisnode.com) csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Az 1989-ben alapított Bisnode 18 európai országban van jelen, köztük Magyarországon.

A Bisnode 2500 alkalmazottat foglalkoztat, forgalma közel 500 millió euró, és több mint 200 000 ügyfél igényeit szolgálja ki Európa-szerte.

Hazánkban több megoldással és jól ismert márkákkal/szolgáltatásokkal van jelen a Bisnode (Dun & Bradstreet, PartnerControl, HBI, AAA), melyek segítségével behatóan elemezheti a piacot, megismerheti célközönségét. A Bisnode magyarországi vállalata a D&B (Dun & Bradstreet) globális hálózatának tagja, így gyakorlatilag a világ összes országából képes információt szállítani. A Dun & Bradstreet és a PartnerControl után a Bisnode is elnyerte a megtisztelő Business Superbrands címet.

Megoldásaink a következő témakörökben nyújtanak minőségi segítséget:

A Bisnode bizonyítottan működő, előrejelző cégminősítése elősegíti a cégek biztonságos üzletmenetét, stabil növekedését, ugyanis ma már minden üzleti döntés alapja egy a partnerek megbízhatóságát előrejelző kockázatossági mutatószám, mely segítségével többek között mérlegelhető a szállító kockázata, meghatározható az utólagos fizetés engedélyezése, valamint már a kapcsolatfelvétel előtt biztosítható, hogy csak a megfelelő partnerekre fordítsák a cégek energiájukat és erőforrásaikat.

A Bisnode csoport évek óta működő fizetési tapasztalat programjából egyedülálló módon értesülhetnek a vállalkozások partnereik számlafizetési szokásairól. Megtudhatják, hogy az adott cég általában mekkora határidővel és milyen késéssel egyenlíti ki tartozásait, ami hasznos és gyakorlatilag felbecsülhetetlen információ egy okos döntés meghozatalában.

A Bisnode hazai és nemzetközi adatokkal egyaránt segíti az ügyfélszerzést, a nemfizetési kockázatok kivédését, az üzleti döntések automatizálását.