Bisnode, mint munkáltató

A világban hatalmas mennyiségű adat áll rendelkezésre, melynek 90%-a az elmúlt két évben generálódott. A világ legjobb adataihoz van hozzáférésünk, és a digitális információkban a határtalan lehetőséget látjuk. Európa szerte több mint 2600 kollégánk felel minden nap az adatok gyűjtéséért, ellenőrzéséért, tisztításáért, eladásáért a különböző szegmensekhez tartozó ügyfeleink részére, így segítve őket az okos döntések meghozatalában.

Kollégáink mind a tapasztalatukkal, humorukkal, érdeklődésükkel, mind a különbözőségeikkel gazdagítanak minket. Ez a diverzitás az, amely a szervezetünk központjában áll. A Bisnode fejlődésében az ötletek, gondolatok, vélemények fontosak, hiszen együtt tudunk igazán kiemelkedőt alkotni.

Munkakörnyezetünk nyitott, elfogadó. Alapja, hogy mindenki segíti a másikat, szakmai és földrajzi határokon átívelően. Számunkra az a legfontosabb, hogy segítsünk a jó válaszok megtalálásában.

Mindegy, hogy milyen területen fogsz dolgozni, központi funkciót fogsz betölteni a Bisnode-nál!

Mindenki egyformán fontos számunkra. Íme egy-egy rövid leírás a különböző pozíciókról:

keleti József

"A Bisnode-nál izgalmasabb munkahelyet keresve sem találsz! Első mondatommal megkérdőjelezheted pártatlanságomat, de meggyőződésem, hogy nem találsz még egy ennyire izgalmas munkahelyet, vagy ennyire lenyűgöző ágazatot, mint amiben mi tevékenykedünk.

Büszke vagyok rá, hogy minden kollégánkat ugyanaz a céltudatosság jellemzi, mely áthat mindent, amit csinálunk: lehetővé tesszük az okos döntéseket!

Ügyfeleink méretétől függetlenül számunkra minden kérdés, kérés egyformán fontos. Célunk, hogy ügyfeleink számára szükséges válaszokat adjunk, hogy időben tudják megtenni a megfelelő lépéseket.

Ezért is természetes, hogy olyan kollégákra van szükségünk, akik szenvedélyesen keresik a helyes válaszokat. Minden kollégánk különböző háttérrel, érdeklődéssel, szaktudással rendelkezik. Egy azonban mindannyiunkban közös: ügyfeleinket, partnereinket a lehető legjobb módon szeretnénk segíteni.

Üdvözöllek a Bisnode világában!"

keleti József

Keleti József
Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója