2017. 03. 02.

ÚJ GENERÁCIÓS KOCKÁZATKEZELÉSI DÖNTÉSTÁMOGATÓ MEGOLDÁST TERVEZ A BISNODE ÉS A PROVENIR

Az okos adatok terén úttörő megoldásokat szolgáltató Bisnode, valamint a valós idejű globális kockázatkezelési döntéstámogatásban jártas Provenir közös együttműködésbe kezd, melynek célja, hogy Európa szerte innovatív, adatvezérelt döntéstámogató szolgáltatást hozzanak létre a kockázatkezelésben.

A növekedés és költséghatékonyság mellett elkötelezett európai vállalatok egyre inkább keresik a hitelkockázati folyamataik optimalizálását segítő megoldásokat. Az olyan rugalmas szolgáltatások, amelyek képesek gyorsan alkalmazkodni az üzleti élet hirtelen és folyamatos változásaihoz, 2017-ben már nélkülözhetetlenek. A Bisnode több éves múlttal rendelkezik a döntéstámogató platformok terén, melyek segítenek a vállalati folyamatok automatizálásában és döntéseik okos adatokkal támogatott meghozatalában. A Provenirrel való együttműködés az üzleti szolgáltatások új generációjának megalkotását segíti a Provenir Kockázat Analitikai és Döntéstámogató Platformjának felhasználásával.

“Elkötelezett célunk, hogy a legjobb üzleti okos adat, analitikai és kockázatkezelési megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára” – nyilatkozta Anders Borg, a Bisnode Stratégiai vezetője.

“A Bisnode és a Provenir együttműködése egy olyan stratégiai kezdeményezés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal rugalmasabb és a jövőben akár tovább skálázható szolgáltatást hozzunk létre. Az általunk biztosított megoldások integrációjával lehetővé tesszük üzleti partnereink számára, hogy létrehozzanak, változtassanak és implementáljanak különböző adatforrásokat, vagy akár kockázati modelleket, csupán percek alatt. Véleményünk szerint eddig ez a legékesebb példája, hogyan igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy még kiemelkedőbb felhasználói élményt biztosítsunk az automatizált kockázatkezelési döntéstámogatás terén.”

A Provenir segítséget nyújt a felhasználói élmény fejlesztésében közreműködő innovatív üzleti folyamatok megvalósításában. A vállalat megoldása leegyszerűsíti a rendszerezett és rendszerezetlen adatok gyűjtését és bővítését, melynek eredményeként az információk valós idejű kockázati elemzéseket tesznek lehetővé.

“Nagyon örülünk a Bisnode-dal való együttműködésnek és teljes mértékben támogatjuk az ügyfeleknek nyújtandó szolgáltatásbővítő terveiket az automatizált kockázatkezelési döntéstámogatás és analitika terén” – Paul Thomas, a Provenir ügyvezető igazgatója.

“A Provenir döntéstámogató platformja mind az üzleti modell, mind az adat és a technológia oldaláról tekintve is univerzális, így kifejezetten megfelel a Bisnode célkitűzéseinek. Lelkesen várjuk a közös munkát, hogy egy kiváló szolgáltatást hozzunk létre a Bisnode ügyfélköre számára.”

SAJTÓFELELŐS

Jenny Karlsson, PR és Kommunikáció, Bisnode