Történet

A magyarországi Bisnode története, minden előzményével együtt több mint 20 évvel ezelőtt indult. A Bisnode Magyarország történelmének legfontosabb mérföldköveit alább foglaltuk össze:

2013: A Dun & Bradstreet Hungária Kft.-ből Bisnode D&B Magyarország Kft. lesz, ezáltal a Bisnode csoporthoz való tartozását jobban kifejezve. A hazai Bisnode csoport új székhelyre költözött Budapesten: A 19. kerületi Ady Endre útról, a 9. kerületi RiverPark irodaházba, a Közraktár utca 30-32.-be. A Bisnode márka első ízben, míg a PartnerControl márka másodszorra nyeri el a Business Superbrands díjat.

2012: A Bisnode PartnerControl márkája piacra dobja mobilalkalmazását, ugyanekkor a JogControl modul is bevezetésre kerül. A Bisnode Megbízhatósági Tanúsítvány megújulása. A Bisnode Magyarország PartnerControl márkája elnyeri a Business Superbrands díjat.

2011: Bisnode Rating és Bisnode Credit Reportok megjelenése a magasabb színvonalú kockázatkezelés érdekében. Online webináriumok indítása. A HBI Company Data Kft., és a Kompass Hungária Kft. beolvad a Bisnode Magyarország Kft.-be. A Bisnode csoport Dun & Bradstreet márkája elnyeri a Business Superbrands díjat.

2010: Az egyedülálló, a céges kapcsolatokat dinamikusan ábrázolni képes gráf létrehozása a Bisnode PartnerControl termékében.

2009: A Company Data Kft. és a HBI Hungária Kft. összeolvadt. Létrejött a HBI CompanyData Kft.

2007: PartnerControl márka megjelenése. A fizetési tapasztalat program elindulása.

2005: Megalapítják a Bisnode Magyarország Kft.-t. A Dun & Bradstreet Hungária Kft. a Bisnode csoport tagja lesz.

1992: A Dun & Bradstreet Hungária Kft. a alapítása.

1991: HBI Hungária Kft. alapítása, illetve a Kompass Hungária Kft. megalakulása.

1990: A hazai Bisnode vállalkozások egyik elődjének, a Company Data Kft.-nek az alapítása.

1989: A svéd Bisnode alapítása.