Mától Dun & Bradsteet vagyunk!

Januárban a Bisnode a Dun & Bradstreet vállalatcsoport része lett. Mostantól egyesülve folytatjuk tovább.

Az akvizícióval erősebbek lettünk, összpontosítjuk a helyi és globális szakértelmet ügyfeleink kiszolgálása érdekében.
A jövőben egy vállalatként segítünk partnereinknek a növekedésben és a fejlődésben. Adataink és tudásunk felhasználásával támogatjuk Önt az okos döntések meghozatalában és az intelligens megoldások bevezetésében azért, hogy vállalkozása versenyelőnyre tegyen szert.

Új név és új külső
Hamarosan minden szempontból átalakítjuk a Bisnode-ot és Dun & Bradstreet-é válunk, amelynek következtében április 21-én a Bisnode nevet, a logót és a színeket lecseréljük, hogy vállalatunk teljes mértékben Dun & Bradstreet legyen.

Mindezek mellett, az arculat cseréje nemcsak a weboldalaink kinézetének átalakítását vonja maga után, hanem magába foglalja például a számlák, e-mailek, prospektusok stb. megújítását is. Szeretnénk felhívni partnerein figyelmét, hogy az április 21-i változások mellett azonban lesz néhány olyan terület, amelyet ezen a napon még nem alakítunk át, leginkább jogi kérdések miatt.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindent a lehető leghamarabb egységes, új köntösben tálalhassunk, de mivel bizonyos folyamatok megújítása hosszabb időt vesz igénybe, ezért ne lepődjön meg, ha 2021. április 21. után is találkozik a Bisnode Magyarország Kft., mint hivatalos jogi személy nevével (például a tőlünk érkező számlákon).

Ebben a globális, és összekapcsolt világban arra számítunk, hogy vállalataink erősségeit és legjobb tudását egyesítve, a jövőben tovább emelkedik és fejlődik ügyfeleink kiszolgálásának színvonala és módja.

További kérdések
A további részletekért kérjük olvassa el az alábbi GY.I.K.-et (gyakran ismételt kérdések), vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

GY.I.K.:

A Dun & Bradstreet egy nagy múltú amerikai vállalatcsoport, amely élen jár az üzleti döntéstámogató adatok és analitikai megoldások terén. Adataink, elemzéseink és szolgáltatásaink az üzleti életciklus minden szakaszában, gazdasági környezettől függetlenül hozzáadott értéket képviselnek az üzleti élet szereplőinek. Cégcsoportunk csaknem 200 éve segíti az ügyfeleket és a partnereket a növekedésben és a fejlődésben az adatok, az elemzések és az adatközpontú megoldások segítségével. Világszerte több mint 6000 alkalmazottunk nap mint nap elkötelezetten dolgozik ennek az egyedülálló célnak az eléréséért.

Az adatok és az elemzésekből származó tudás akár közvetlenül szolgáltatásainkon keresztül vagy akár mesterséges intelligencia (AI) alapú platformjainkon érhetők el.

Nem, az Ön kapcsolattartója nem változik. Az Ön Bisnode-os kapcsolattartója a jövőben is a megszokott a módokon és csatornákon fog kapcsolatba lépni Önnel.

A felvásárlások - ahogy ez a mi esetünkben is így van- általában szervezeti vagy strukturális változásokat jelentenek, de biztosíthatjuk, hogy Ön ebből nem fog észrevenni semmit, és a változásoknak a lehető legkisebb hatása lesz az Ön vállalkozására. Ha esetlegesen a jövőben megváltozna az Ön kapcsolattartója, akkor a változásról értesíteni fogjuk.

A vállalatok egyesítésével nem jár szolgáltatásaink kezelőfelületének változása. Szolgáltatásainkat az eddigiekhez hasonlóan folyamatosan frissítjük és fejlesztjük. Ezt a jövőben is folytatni fogjuk, és az Ön számára releváns frissítéseket továbbra is kommunikálni fogjuk.

Egyelőre sem a szerződések, sem a cégnév, illetve az ehhez kapcsolódó azonosítók, sem pedig az Ön Bisnode kapcsolattartója nem változik. Bármilyen változásról, a korábban megszokott módon haladéktalanul tájékoztatást adunk.

A Dun & Bradstreet és a Bisnode egyesítésével az eddigieknél még magasabb szinten támogathatjuk ügyfeleinket a nemzetközi növekedésben- Adatbázisaink mélységének bővítése következtében célunk a fejlődés ösztönzése és a kockázatok elkerülése. Az újonnan létrejött szervezet még inkább tükrözi a globális üzleti színteret, és a nemzetközi gazdasági körforgásban részt vevő ügyfeleinknek még több és átfogóbb lehetőséget, és hozzáférést kínál nemzetközi adatokhoz, tudáshoz és szakértelemhez.

Minden jelenleg érvényben lévő szerződés hatályos, a Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. cégneve, adószáma, cégjegyzékszáma változatlan.

A hivatalos jogi személy neve, a Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. cégneve, adószáma, cégjegyzékszáma változatlan. A közeljövőben olyan - a márkát érintő - változásokra kell számítani, mint például a Bisnode által kiállított számlákon szereplő logó, de a fizetési tranzakciót továbbra is a Bisnode üzleti entitásaival kell végrehajtani. Amennyiben ezen a gyakorlaton változtatunk, akkor minden ügyfelünket időben, még a változtatások előtt értesíteni fogjuk. Az Általános Szerződési Feltételek továbbra is érvényben van.

A szolgáltatásainkat továbbra is a korábbiakhoz hasonlóan működtetjük, azonnali változtatásokat nem tervezünk. Termékpalettánk és szolgáltatásaink folyamatosan frissítése és fejlesztése következtében partnereink a jövőben is számíthatnak újdonságokra, új felhasználási módokra és új szolgáltatásokra. Amennyiben bármilyen változtatást végrehajtunk meglévő megoldásainkban, gondoskodunk arról, hogy ezekről időben tájékoztassuk Önt.

Célunk, hogy kivételes ügyfélélményt nyújtsunk, és biztosítsuk ügyfeleinknek, hogy a legmodernebb platformjainkon férjenek hozzá a legfrissebb újításokhoz és funkciókhoz. Amennyiben változtatásokat tervezünk termékeinkben vagy szolgáltatásai platformjainkon, minden ügyfelünket időben értesíteni fogjuk

Amennyiben további kérdései merülnének fel, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 815-8500 telefonszámon vagy írjon az info@bisnode.hu email címre.