RÓLUNK

A Bisnode Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata

Bisnode - conecting people

Segítünk okos üzleti döntéseket hozni

A digitális információk folyamatosan változó világában egyesek kihívásokat mi pedig korlátlan lehetőségeket látunk. A Bisnode-nál nap mint nap 2400 nemzetközi szakértő dolgozik azon, hogy értelmezze, pontosítsa és megértse az ügyfeleink üzleti döntéseinek alapját képező adatokat. A Bisnode napról napra több száz döntéstámogató megoldással segíti a vállalatokat, a kormányzati szerveket, az önkormányzatokat és az egyéb szervezeteket a napi döntések meghozatalában.

A Bisnode minőségi adatainak felhasználásával olyan megfontolt döntéseket hozhat, amelyek növelik a jövedelmezőséget és segítenek cége növekedésében is. A Bisnode számos egyedi megoldást kínál azok számára, akik fontos döntéseket hoznak:

  • Lépjen magasabb szintre a megfelelő döntéshozatali információkkal
  • Optimalizálja a kockázatokat
  • Növelje a marketingtevékenysége hatékonyságát

Tudjon meg többet üzleti információs szolgáltatásainkról

Bisnode - experter på smart data

Az okos adatok szakértői vagyunk

Szakterületünk a magas színvonalú üzleti és piaci információk előállítása, amelyek segítenek helyes döntéseket hozni. 18 európai országban vagyunk jelen, és stratégiai partnerünk, a Dun & Bradstreet révén minőségi, helyi és globális vonatkozású adatokat szolgáltatunk a vállalatoknak, kormányzati szerveknek, önkormányzatoknak és egyéb szervezeteknek.

Ismerje meg a Bisnode-ot

Bisnode - kunders beslut med hjälp av smart data

Ügyfeleink intelligens adatokon alapuló döntéseket hoznak

Ügyfeleink között megtalálhatók a kormányzati szervek, kis- és középvállalatok, valamint globális vállalati csoportok és egyéni vállalkozók is, akik olyan iparágakban tevékenykednek, mint bank- és pénzügyek, ingatlan, biztosítás, kis-és nagykereskedelem, energiaipar, telekommunikáció, gyártás.

Mindannyiukban az a közös, hogy hiszik és tudják, az adatokon alapuló üzleti információhozatal a mai világban elengedhetetlen a stabil vállalati növekedés fenntartásához.

Hozzon okos üzleti döntéseket

Fedezze fel, hogyan tudnak az okos adatok segíteni az üzleti növekedésben