Kik vagyunk?

A Bisnode Európa legnagyobb okosadat- és analitikai szolgáltatója
Hírek

Hírek

Archívumunkban megtalálja a Bisnode vállalati és szervezeti tevékenységeiről szóló legfrissebb híreket, jelentéseket és sajtóközleményeket.

Nézze meg legújabb híreinket

Szervezetünk

Szervezetünk

Helyi és globális jelenlét

Jelenleg 19 piacon vagyunk jelen, és Európa egyik legnagyobb üzletiintelligencia-szolgáltatójaként működünk. Mintegy 2100 alkalmazottat foglalkoztatunk, akik szakértelmükkel, készségeikkel, sokszínű kultúráikkal és humoros szemléletükkel gazdagítanak bennünket. Nagy előny ügyfeleink számára, hogy helyileg elérhetők vagyunk. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és rugalmasan reagálunk a kihívásokra. Ugyanakkor képesek vagyunk erőforrásainkat globális szinten is felhasználni.

Magyarországon a Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. közel 80 szakértője dolgozik azon, hogy üzleti adataink pontossága és naprakészsége megkülönböztessen minket a versenytársainktól.

Értékeink

Értékeink

Együttműködés és bizalom hatja át mindazt, amit teszünk

Mi a Bisnode-nál kíváncsiak vagyunk arra, mi történik a világunkban, és hogyan találhatunk olyan megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez. Az együttműködés és a bizalom áthatja mindazt, amit teszünk. Ügyfeleinkkel közösen nap mint nap kis és nagy léptékben haladunk előre. Ehhez elengedhetetlen, hogy ügyfeleink bízzanak bennünk. Különösen fontosnak tartjuk, hogy meghallgassuk véleményüket és igényeiket, ezért elsősorban az ő kihívásaikra koncentrálunk.  

ISMERJE MEG ÉRTÉKEINKET

Karrierlehetőségek

Karrierlehetőségek

Alakítsa karrierjét velünk!

A Bisnode egy egész Európára kiterjedő adatkezelő és -elemző vállalatot épít ki, amely okos adatokon keresztül segíti elő a fejlődést. Nagy mennyiségű információt dolgozunk fel, hogy ügyfeleink üzleti döntéseit okos adatokkal támogassuk. Nálunk minden munkavállalónak van lehetősége arra, hogy saját és mások jövőjét alakíthassa... egy olyan jövőt, ami okos adatokra épül.

NYITOTT POZÍCIÓK

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Felelősségteljes vállalat vagyunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mindennapi üzleti tevékenységünk során hozott döntéseink hatással vannak a társadalomra, az emberekre és a környezetre, és ez a tudat áthatja minden döntésünket. Számunkra a társadalom fenntartható fejlődése ugyanolyan fontos, mint a felelősség átadása a jövő generációi számára.

TUDJON MEG TÖBBET