Értékeink

Piacvezető szervezet vagyunk, akinél mindig az ügyfél az első
Számunkra az ügyfél a legfontosabb

Számunkra az ügyfél a legfontosabb

Odafigyelünk ügyfeleinkre. Folyamatosan fejlődünk. Minden nap úgy fejlesztjük tovább a megoldásainkat, hogy még jobban igazodjanak ügyfeleink igényeihez. Eszközeink: az adatok és az analitika. Ügyfeleinkkel kölcsönösen függünk egymástól, és így tudunk közösen fejlődni. Célunk a jól megalapozott döntések elősegítése.
Büszkék vagyunk arra, hogy a magyarországi ügyfeleink évek óta az európai átlagot meghaladó pontszámmal jutalmaztak minket ügyfélelégedettségi felmérésünk alapján. (2020-ban mért magyarországi NPS érték: 70, forrás: Customer Gauge)

Ügyfeleink visszajelzéseit itt tudja megtekinteni

Folyton kíváncsiak vagyunk

Folyton kíváncsiak vagyunk

A Dun & Bradstreet a génjeiben hordozza a kíváncsiságot. Üzleti tevékenységünk minden területén jelen van. Jutalmazzuk az innovációt, megkérdőjelezzük a fennálló állapotokat, és nem riadunk vissza a járatlan utaktól sem.

Lételemünk az együttműködés

Lételemünk az együttműködés

A Dun & Bradstreet teljes szervezetét behálózó kommunikációs rendszerek lehetővé teszik számunkra, hogy úttörő szerepet töltsünk be az okos adatok felhasználásában, és valódi értéket teremtsünk ügyfeleink számára. Határokon átnyúló vállalatként a közös projektek során gyorsan alkalmazkodunk és határozottan cselekszünk. Együtt Önökkel.

Mindent a bizalomra alapozunk

Mindent a bizalomra alapozunk

A bizalom alapvető fontossággal bír. A bizalomnak köszönhető, hogy ügyfeleink felelős szakmai partnerként és társadalmilag hasznos szervezetként tekinthetnek ránk. A bizalom légkörének megteremtéséhez egymásban és magunkban is bíznunk kell. Ha mindenki személyesen is felelősséget vállal a munkájáért, segíthetünk egymásnak, hogy még messzebbre jussunk.