KÖRNYEZET

A környezetért végzett munka a Bisnode napi működésének természetes része
A környezetvédelem kiemelten fontos – mindennap

A környezetvédelem kiemelten fontos – mindennap

A környezet védelméért végzett tevékenység a Bisnode napi működésének szerves részét képezi. Nem csak arra törekszünk, hogy elérjük a kitűzött környezetre vonatkozó céljainkat, hanem folyamatos kihívást jelen, hogy erőfeszítéseinket az eredmények mérésével, nyomon követésével és a kollégáink képzésével is támogassuk.

  • A Bisnode a környezetvédelmi törvényeket, szabályozásokat és szabályokat követi és folyamatosan naprakészek vagyunk a változásokkal kapcsolatban.
  •  Folyamatosan dolgozunk az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében, úgy is, hogy a vállalat üzleti tervébe is beépítésre kerültek a környezetvédelmi célok.
  • A Bisnode elkötelezett a környezettudatosság növelése mellett, a kollégáinkat rendszeres környezetvédelmi képzéssel és a munkánkkal kapcsolatos információkkal látjuk el.
  • Az 500.000 SEK/55.000 USD értékű beszerzések kapcsán környezetvédelmi követelményeket határoztunk meg.
  • A Bisnode alacsony környezeti hatású digitális szolgálatásokat nyújt elsődlegesen.
  • Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára digitális alternatívát nyújtsunk papír felhasználásuk kapcsán, például elektronikus számlák és digitális credit információs másolatok segítségével.
Környezetgazdálkodási rendszer

Környezetgazdálkodási rendszer

Folyamatosan mérjük, nyomon követjük és fejlesztjük környezetvédelmi munkánkat

A környezetvédelmi munka a napi működésünk természetes és szerves részét képezi, a Bisnode méri a működésünk környezetre gyakorolt hatását. Üzleti tervünk konkrét környezetvédelmi célokat és tevékenységeket határoz meg, melyek megvalósulásáért a vezetőség felel.

Csakúgy, mint üzleti tevékenységünk más részeit, a környezetvédelmi céljainkat is folyamatosan fejlesztjük, mérjük és nyomon követjük, valamint a beszámolókban közzé is tesszük.

A Bisnode teljes kibocsátása: 1000 tonna CO2

Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátása időben változik és nagyrészt függ a szervezetben bekövetkező változásoktól, úgy, mint a működés bővítésétől, vagy épp csökkenésétől. Ezért is különösen fontos olyan mérőszámok használata, mely ezeket a változásokat figyelembe veszi. Ezeket mutatja meg az alábbi táblázat:

Infograf Koldioxidutsläpp Bisnode-01.png