A BISNODE SEGÍT

A Covid-19 vírus miatt kialakult helyzetben mi is szerettünk volna hozzájárulni a vállalkozások életéhez és elkötelezetten támogatni minden magyar vállalkozást. Ezért mindenki számára elérhetővé tettük két legfontosabb szolgáltatásunkat 2020. május 31-ig.
Lemaradt a lehetőségről? Nincs veszve semmi, hiszen továbbra is lehetősége van szolgáltatásaink díjmentes kipróbálására. Az alábbi űrlapok kitöltésével igényeljen tesztjelszót 3 napos időszakra!
 

Jelenleg nagyon nehéz felmérni a koronavírus elterjedésének globális, gazdaságra gyakorolt ​​lehetséges hatásait. Ugyanakkor a járvánnyal érintett országokban - köztük hazánkban is- a vállalkozások gazdálkodását és kockázati kilátásait negatívan befolyásolják a -vírus megállítása érdekében hozott- európai és a hazai kormányzati és hatósági intézkedések.

A Bisnode elsődleges célja, hogy segítse a vállalkozásokat az üzleti kockázatok minimalizálásában, illetve elkerülésében. Feladatunknak érezzük, hogy a kialakult helyzetben minden eddiginél jobban támogassuk az üzleti élet szereplőit azzal, hogy ingyenesen hozzáférhetővé tesszük megoldásainkat. Személyre szabható megoldásainkkal könnyen ellenőrizheti azokat a cégeket, akikkel eddig még nem volt üzleti kapcsolatban, számlafizetési információkat kérdezhet le, mindemellett a tulajdonosi összefonódásokat és a cégkapcsolatok is pontosan végigkövetheti.

Mivel tudjuk és értjük, hogy a jelenlegi körülmények között egyes vállalkozásoknak nemcsak a belföldi, de a külföldi cégekről kapott naprakész információra is hatalmas az igény, ezért ingyenesen elérhetővé tesszük globális online adatbázisunkat is, amelynek segítségével a külföldi üzleti partnerekről is átfogó, naprakész cégriportok érhetőek el. Szeretnénk ha tudná, hogy a Bisnode Ön mellett van és továbbra is legjobb tudásunk szerint támogatjuk üzleti folyamatait.

 

Bisnode Szolidaritás
 
 
Azt adjuk amire Önnek valóban szüksége van! Igényeljen 3 napos tesztjelszót a megfelelő űrlap kitöltésével
 
 
1.     Hazai céginformációk cégminősítéssel, (tényleges) tulajdonosi kapcsolódásokkal, hitel-keret információkkal, negatív esemény figyeléssel és még egyéb rengeteg funkcióval - Bisnode PartnerControl hozzáférés.
 
2.     Magyarországi cégadatbázis új ügyfelek feltérképezéséhez rengeteg szűrőfeltétel alapján, térképes keresővel, többezer email címmel,  telefonszámmal és napi többszöri frissítéssel - Bisnode PartnerRadar hozzáférés.
 
++.  Külföldi üzleti partner ellenőrzése üzletkötés előtt? A világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével, globális adatforrásból jeleníti meg a folyamatosan frissülő kockázatkezelési és döntéstámogatási információkat. Férjen hozzá 30 napig Bisnode D&B Credit adataihoz.

Bisnode PartnerControl

Bisnode PartnerRadar

D&B Credit

Teljeskörű cégadatbázis

1. Ingyenes Bisnode PartnerControl használat
 

Ingyenesen elérhetővé tesszük Önnek a Bisnode PartnerControl összes funkcióját,amellyel minden céginformációt könnyen elérhet, koncentrált üzleti információkat és könnyen átekinthető cégriportokat kérdezhet le.

 
Tudnivalók a Bisnode PartnerRadar-ról

2. Ingyenes Bisnode PartnerRadar használat
 

Találja meg célcsoportját, növelje értékesítését és szerezzen új ügyfeleket a Bisnode PartnerRadarral.

D&B Credit

++ Ingyenes D&B Credit használat
 

Az összetett, átlátható és dinamikus D&B Credit a világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével több mint 30 000 globális adatforrásból jeleníti meg a napi szinten 5 milliószór frissítésre kerülő üzleti információkat.