A BISNODE SEGÍT

A Covid-19 vírus miatt kialakult helyzetben mi is szerettünk volna hozzájárulni a vállalkozások életéhez és elkötelezetten támogatni minden magyar vállalkozást. Ezért mindenki számára elérhetővé tettük két legfontosabb szolgáltatásunkat 2020. május 31-ig.
Lemaradt a lehetőségről? Nincs veszve semmi, hiszen továbbra is lehetősége van szolgáltatásaink díjmentes kipróbálására. Az alábbi űrlapok kitöltésével igényeljen tesztjelszót 3 napos időszakra!
 

Jelenleg nagyon nehéz felmérni a koronavírus elterjedésének globális, gazdaságra gyakorolt ​​lehetséges hatásait. Ugyanakkor a járvánnyal érintett országokban - köztük hazánkban is- a vállalkozások gazdálkodását és kockázati kilátásait negatívan befolyásolják a -vírus megállítása érdekében hozott- európai és a hazai kormányzati és hatósági intézkedések.

A Bisnode elsődleges célja, hogy segítse a vállalkozásokat az üzleti kockázatok minimalizálásában, illetve elkerülésében. Feladatunknak érezzük, hogy a kialakult helyzetben minden eddiginél jobban támogassuk az üzleti élet szereplőit azzal, hogy ingyenesen hozzáférhetővé tesszük megoldásainkat. Személyre szabható megoldásainkkal könnyen ellenőrizheti azokat a cégeket, akikkel eddig még nem volt üzleti kapcsolatban, számlafizetési információkat kérdezhet le, mindemellett a tulajdonosi összefonódásokat és a cégkapcsolatok is pontosan végigkövetheti.

Mivel tudjuk és értjük, hogy a jelenlegi körülmények között egyes vállalkozásoknak nemcsak a belföldi, de a külföldi cégekről kapott naprakész információra is hatalmas az igény, ezért ingyenesen elérhetővé tesszük globális online adatbázisunkat is, amelynek segítségével a külföldi üzleti partnerekről is átfogó, naprakész cégriportok érhetőek el. Szeretnénk ha tudná, hogy a Bisnode Ön mellett van és továbbra is legjobb tudásunk szerint támogatjuk üzleti folyamatait.

 

Bisnode Szolidaritás
 
 
Azt adjuk amire Önnek valóban szüksége van! Igényeljen 3 napos tesztjelszót a megfelelő űrlap kitöltésével
 
 
1.     Hazai céginformációk cégminősítéssel, (tényleges) tulajdonosi kapcsolódásokkal, hitel-keret információkkal, negatív esemény figyeléssel és még egyéb rengeteg funkcióval - Bisnode PartnerControl hozzáférés.
 
2.     Magyarországi cégadatbázis új ügyfelek feltérképezéséhez rengeteg szűrőfeltétel alapján, térképes keresővel, többezer email címmel,  telefonszámmal és napi többszöri frissítéssel - Bisnode PartnerRadar hozzáférés.
 
++.  Külföldi üzleti partner ellenőrzése üzletkötés előtt? A világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével, globális adatforrásból jeleníti meg a folyamatosan frissülő kockázatkezelési és döntéstámogatási információkat. Férjen hozzá 30 napig Bisnode D&B Credit adataihoz.

Bisnode PartnerControl

Bisnode PartnerRadar

D&B Credit

Bisnode PartnerControl

1. Ingyenes Bisnode PartnerControl használat
 

Ingyenesen elérhetővé tesszük Önnek a Bisnode PartnerControl összes funkcióját,amellyel minden céginformációt könnyen elérhet, koncentrált üzleti információkat és könnyen átekinthető cégriportokat kérdezhet le.

 
Bisnode PartnerRadar

2. Ingyenes Bisnode PartnerRadar használat
 

Találja meg célcsoportját, növelje értékesítését és szerezzen új ügyfeleket a Bisnode PartnerRadarral.

D&B Credit

++ Ingyenes D&B Credit használat
 

Az összetett, átlátható és dinamikus D&B Credit a világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével több mint 30 000 globális adatforrásból jeleníti meg a napi szinten 5 milliószór frissítésre kerülő üzleti információkat.