Új céginformációs üzleti szolgáltatást vezet be a Vodafone

Sajtóközlemény 2020.06.15.
A Vodafone Magyarország már több éve kiemelten fontos stratégiai partnerünk, és örömmel tudatjuk, hogy mostantól még szorosabbra fűzzük az együttműködést. A Partner Control és Partner Monitoring szolgáltatások teljes körű, nemzetközi cégadatbázissal, adatokkal és megbízható tényekkel segítik az üzleti döntéseket, a kockázatelemzést, valamint az új és meglévő ügyfelek alapvető pénzügyi adatainak nyomon követését.
 
Az üzleti transzparenciához nagyban hozzájárul a Vodafone Magyarország új, kkv-knak szóló üzleti döntéseket támogató céginformációs szolgáltatása, mely átláthatóvá teszi az üzletelést, és segítenek a vállalkozásoknak abban, hogy olyan partnereket találjanak, akikkel transzparens, jövedelmező üzletet tudnak kötni. A Vodafone Magyarország és a Bisnode Magyarország együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy ügyfeleink egyedi feltételekkel és havidíjas konstrukcióban elérjék a Partner Control és Partner Monitoring szolgáltatásokat, ezzel is támogatva őket üzleti döntéseikben.
A Partner Control szolgáltatás üzleti információs rendszerében minden olyan információ megtalálható, amit egy magyar cégről tudni kell a biztonságos üzletkötéshez, utólagos fizetés engedélyezéséről történő döntés esetén. Elérhető az összes magyar társas vállalkozás, egyéni vállalkozó, nonprofit és egyéb szervezet adata, Az adott cégre történő keresés után a rendszer megmutatja milyen a tulajdonosi háttér, milyen összefonódások, cégkapcsolatok rejlenek az adott szervezet mögött vagy van-e folyamatban működést befolyásoló negatív esemény a céggel szemben (NAV végrehajtás, felszámolás, csőd stb.) A Partner Control adatbázisa a hivatalosan elérhető adatforrások széles körét vizsgálva igyekszik a lehető legfrissebb adatokon alapuló, a valóságot tükröző tulajdonosi adatbázist fenntartani. Tartalmazza az összes működő, bírósági eljárás alatti és megszűnt cég jelenlegi és múltbéli összes nyilvános hivatalos alapadatát, az elmúlt öt évre vonatkozó pénzügyi adatait, hivatalos létszám és árbevétel adatait, a cégek legfontosabb pénzügyi mutatóit és a cégeket érintő valamennyi hivatalosan közzétett negatív eseményt. A Vodafone teljes körű monitoringot is biztosít bruttó havi 3990 Ft-os áron, melybe beletartozik öt kiemelt partner.
A Partner Monitoring szolgáltatás abban segíti a felhasználókat, hogy időben értesüljenek a beszállítókat érintő negatív eseményekről. Negatív monitoring esetén folyamatosan, napi vagy heti rendszerességgel információt szolgáltat a megadott vállalkozások tekintetében a negatív események vonatkozásában. A szolgáltatás bruttó havi 3990 Ft-os áron vehető igénybe, száz cégre vonatkozóan. A Partner Control és a Partner Monitoring szolgáltatások együttes megvásárlása esetén az ár havonta bruttó 6990 Ft.

 

 

A jövő izgalmas

Ready?