Karrierlehetőségek

Csatlakozz hozzánk és fejlődj velünk
Nyitott pozíciók
Alakítsd velünk a karriered

Alakítsd velünk a karriered

A Bisnode-nál teret engedünk az okos döntéseknek. Mindezt nagy mennyiségű adatok értelmezésével és elemzésével tesszük lehetővé, amelyeket áttekinthetővé alakítunk ügyfeleink számára, hogy megalapozottabb üzleti és stratégiai döntéseket hozhassanak. Ezt nyújtjuk mi partnereinknek és ügyfeleinknek.

Célunk, hogy vállalatunk alapkövei az ötletek és okos adatok legyenek, és hogy lehetőségeket teremtsünk az egyéni fejlődéshez. Mi okos adatokra támaszkodunk, amikor – az ügyféligények alapján – nagy adatmennyiségeket kombinálunk és dolgozunk fel, amelyek hozzájárulnak a megalapozott döntésekhez.

Aktívan részt veszünk ügyfeleink napi üzletvitelének alakításában, és munkáltatóként folyamatos kihívásokat állítunk munkavállalóink elé.

Jelentkezz most

Jelentkezz most

Hogy mit kínálunk Neked? Folyamatos fejlődési és tanulási lehetőségeket a világ egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban változó üzleti ágazatában. Saját és mások jövője is a Te kezedben van! Olyan kollégákat keresünk, akik szenvedélyesen kutatják a válaszokat. Ha kíváncsi, nyitott és ambíciózus vagy, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogod, hogy a Bisnode-nál dolgozol.

Nem találsz a szakterületednek megfelelő nyitott pozíciót? Nem gond! Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el önéletrajzod a hr@bisnode.com email címre, vagy a 'spontán jelentkezés' gombra kattintva. Lehet, hogy pont rád van szükségünk! 

Spontán jelentkezés

Miért ajánlanák kollégáink a Bisnode-ot ismerőseiknek?

  Egyedülálló adatminőség és naprakészség

  "Folyamatosan azon dolgozunk, hogy valós adatokkal rendelkezzünk a cégekről, vállalkozásokról, kiküszöbölve a rendelkezésünkre álló adatforrások hibáit, hiányosságait. Ennek érdekében napi szinten nyomon követjük a különböző törvényi szabályozásokat, mindennek utánajárunk, és felvesszük a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal, bíróságokkal. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink a legjobb üzleti döntéseket csak a legpontosabb információk birtokában hozhatják meg."

  Valós eredmények és visszamérhetőség

  "Ragaszkodunk ahhoz, hogy ügyfeleink megoldásainkkal valós eredményeket érhessenek el, ezért minden projektet vissza is követünk partnereinknél. 90% feletti pontosságú minősítési modellünk pedig garancia arra, hogy az ügyfeleink igényeire szabott megoldások is hasonlóan hatékonysággal fogják segíteni üzleti folyamataikat."

  Célzott üzleti növekedés támogatás

  "A Bisnode-nál nem egyszeri megállapodásokra számíthat az ügyfél, hanem kifejezetten célzott üzleti támogatásra. Ismerjük az üzleti folyamatokat és mindenben igyekszünk keresni a logikát, hogy testreszabott megoldásokat hozhassunk létre."

  Európai és globális piaci szakértelem

  "Az erős belföldi csapatunkon kívül (adatbázis specialisták, elemzők, ügyfélszolgálat, értékesítés) nagymúltú nemzetközi tapasztalattal és amerikai stratégiai partnerséggel is rendelkezünk. Lefedettségünk és technológiánk egyaránt megfelel a meglévő és új igényeknek, trendeknek, így a nemzetközi tudásmegosztás segítségévével bármilyen problémára választ tudunk adni."

Nyitott pozícióink: