KARRIERLEHETŐSÉGEK A BISNODE-NÁL

Csatlakozz hozzánk és fejlődj velünk

Alakítsd velünk a karriered

Alakítsd velünk a karriered

A Bisnode-nál teret engedünk az okos döntéseknek. Mindezt nagy mennyiségű adatok értelmezésével és elemzésével tesszük lehetővé, amelyeket áttekinthetővé alakítunk ügyfeleink számára, hogy megalapozottabb üzleti és stratégiai döntéseket hozhassanak. Ezt nyújtjuk mi partnereinknek és ügyfeleinknek.

Célunk, hogy vállalatunk alapkövei az ötletek és okos adatok legyenek, és hogy lehetőségeket teremtsünk az egyéni fejlődéshez. Mi okos adatokra támaszkodunk, amikor – az ügyféligények alapján – nagy adatmennyiségeket kombinálunk és dolgozunk fel, amelyek hozzájárulnak a megalapozott döntésekhez.

Aktívan részt veszünk ügyfeleink napi üzletvitelének alakításában, és munkáltatóként folyamatos kihívásokat állítunk munkavállalóink elé.

Hogy mit kínálunk Neked? Folyamatos fejlődési és tanulási lehetőségeket a világ egyik legizgalmasabb és legdinamikusabban változó üzleti ágazatában. Saját és mások jövője is a Te kezedben van! Olyan kollégákat keresünk, akik szenvedélyesen kutatják a válaszokat. Ha kíváncsi, nyitott és ambíciózus vagy, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogod, hogy a Bisnode-nál dolgozol.

Nem találsz a szakterületednek megfelelő nyitott pozíciót? Nem gond! Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el önéletrajzod. Lehet, hogy pont rád van szükségünk! 

Spontán jelentkezés

Üdvözlünk a Bisnode világában!

Nyitott pozíciók