Adataink és az adatbiztonság

Nem csak megszerezzük, hanem szigorúan felülvizsgáljuk és folyamatosan tisztítjuk adatainkat
A Bisnode magyarországi céginformációs adatszolgáltatói

Adatforrásaink Magyarországon

Napi rendszerességgel nagy mennyiségű nyers adatot kapunk különböző adatszolgáltatótól, mind állami intézményektől, mind hivatalos szervektől, vagy akár cégektől (úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai).

Ügyfelünkként Ön folyamatosan hozzáférhet a naprakész és pontos, kiváló minőségű adatokhoz, amelyek segítenek megalapozott üzleti döntéseket hozni.

ADATSZOLGÁLTATÓINK

A Bisnode globális üzleti adatszolgáltatói

Globális adatok

A Bisnode Európa-szerte 18 országban működik, és minden egyes ország piacának hivatalos cégadataihoz hozzáférünk. A Dun & Bradstreet amerikai adatkezelő és -elemző céggel kötött stratégiai partnerségünk révén a világ legnagyobb adatbázisában is hozzáférünk a naprakész céginformációihoz, több mint 200 ország 230 millió vállalatáról.

A Dun & Bradstreet-el való partnerség egyben azt is lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk a nemzetközi szabványként alkalmazott D-U-N-S® számhoz, amely a vállalatok egyedi azonosító száma. Ez még a nemzetközi piacon működő ügyfelek számára is megkönnyíti a céginformációk naprakészen tartását.

Mindezeknek köszönhetően a Bisnode mind helyi, mind globális szereplőként vezető pozíciót tölt be a digitális információszolgáltatásban, mivel a belföldi és a nemzetközi piacokon működő ügyfeleket is ki tudja szolgálni.

Adatbiztonság és adatvédelem a Bisnode-nál

Adatbiztonság a Bisnode-nál

Minden nap nagy mennyiségű adatot kezelünk. Számunkra magától értetődik, hogy mindezeket az információkat nagy becsben tartjuk és ennek megfelelően kezeljük azokat. Az adatbiztonság és a személyes adatok védelme legalább olyan fontos a számunkra, mint az ügyfeleink számára. Munkánk során ezért alaposan kidolgozott irányelveket és ellenőrzési eljárásokat követünk. Olyan biztonságos rendszereket használunk, amelyek maradéktalanul megfelelnek minden piac legszigorúbb adatvédelmi és törvényi rendeleteinek és szabályozásainak.

Adatvédelem a személyes adatok tárolásához

Mivel végső soron minden vállalat végső ügyfelei magánszemélyek, a biztonságos adattárolás elsődleges szempont a Bisnode számára. Az adattárolással kapcsolatos valamennyi helyi és nemzetközi szabályt betartjuk, és folyamatosan figyeljük a jogszabályi változásokat, hogy felkészülhessünk a hatásaikra. További információ a személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveinkről.