Kockázatkezelés

és cégminősítés

Hozzon adatokra alapozott biztonságos üzleti döntéseket
Az üzleti kockázatok optimális szinten tartása

Találja meg az optimális kockázati szintet

Egyensúly a biztonság és a magas kockázatvállalás között

A hatékony hitelezési folyamatok és a kockázat optimális szinten tartása minden modern vállalkozás számára alapvető fontosságú tényező. Amennyiben ezeket a folyamatokat képesek vagyunk automatizálni, és döntéseinket további, szakértői információk által támogatni, úgy üzletvitelünket biztonságosabbá, következetesebbé és jövedelmezőbbé alakíthatjuk.

A Dun & Bradstreet kockázatkezelési módszerei az üzleti veszélyek és rendellenességek optimális szinten tartásáról szólnak. Tapasztalataink szerint az alacsony kockázatvállalású cégek túlzottan korlátozó hitelminősítéssel működnek, amelyek üzleti korlátokat szabnak és megakadályozzák a hatékony növekedést. Ugyanakkor, a túlzottan magas kockázatvállalás is számos veszélyt hordoz.

Célunk, hogy üzleti megoldásainkkal (céginformációs szolgáltatások, döntéstámogató megoldások, cégminősítés, stb.) segítsük a cégek számára megtalálni azt az optimális kockázati szintet, amely egyensúlyt teremthetnek a lehetőségek és a veszélyek között. Ennek az üzleti egyensúlynak az alapját a kiváló minőségű adatok, illetve az okos üzleti döntések jelentik, amelyek figyelembe veszik mind a vevő vagy beszállítói portfóliók kockázatosságát.

Cégminősítésünk a vállalati bedőlések 90%-át azonosítja

Cégminősítésünk a vállalati bedőlések 90%-át azonosítja

Európa legelterjedtebb cégminősítése

Egyedi és folyamatosan visszamért minősítési rendszerünk a gyors, megbízható és profitábilis üzleti döntések alappillére.

Cégminősítésünk segítségével ellenőrizhető a cégek megbízhatósága, előre jelezhetők a bedőlések, megállapítható a hitellimit, azaz elkerülhetők a nem-, és késve fizetési veszteségek.

Ismerje meg minősítésünket a Failure Score-t