Partnerünk a Dun&Bradstreet

Minőségi nemzetközi üzleti információk
Férjen hozzá globális üzleti adatokhoz

Férjen hozzá globális üzleti adatokhoz

A Dun Bradstreet (D&B) világméretű hálózatában 240 ország 265 millió vállalata vesz részt. 30 000 hivatalos forrásból gyűjtenek információkat, és naponta 5 millió frissítést adnak ki – így valóban elmondható róluk, hogy a minőségi és releváns üzleti információk vezető szállítói.

Ügyfelünkként Ön is hozzáférhet ehhez a hálózathoz, egyúttal pedig nyugodtan rábízhatja magát széles körű helyi tapasztalatainkra és ismereteinkre.

Marketing basé sur les données

A D&B-vel kötött stratégiai partnerségünk révén számtalan nemzetközi információhoz biztosítunk hozzáférést, a kockázatoktól, beszállítóktól, irányítástól és compliance tevékenységtől kezdve a célzott marketingen keresztül az értékesítésig és adatintegrációig. Ezzel olyan hatékony eszközt vehet a kezébe, melynek birtokában merész, mégis magabiztos döntéseket hozhat, köszönhetően:

  • az új globális üzleti partnerekkel való kapcsolatteremtésnek, melynek fő eszköze a piaci potenciál, valamint az új ügyfelek és szállítók hatékony felderítése
  • a pénzügyi kockázatok kezelésének, a készpénzforgalom növelésének és az általános üzleti kockázatok kordában tartásának, amit termékeinkkel és szolgáltatásainkkal érhet el
  • valamint a beszerzési folyamatok optimalizálásának a helyi és globális vállalati költségek konszolidálása és felügyelete révén. 
Dun @ Bradstreet és D-U-N-S® szám

Megbízható adatok és nemzetközi szabvány

Egyszerűbb nemzetközi ügyvitel D-U-N-S® számmal

A D&B Data Universal Numbering System elnevezésű rendszere az üzleti adattárak mértékadó rendszere, amely világszerte úgynevezett D-U-N-S® számot – ami gyakorlatilag egy globális vállalati azonosítónak tekinthető – rendel a vállalatokhoz. A  D&B adatbázisba bejegyzett minden üzleti entitás, beleértve a fióktelepeket és munkahelyeket is, egyedi számmal rendelkezik, így könnyű áttekinteni a vállalatok szervezeti felépítését.

A Bisnode és a Dun & Bradstreet között létrejött partnerség lehetővé teszi, hogy releváns megoldásokat kínáljunk az Ön globális vállalati igényeihez. Ennek köszönhetően szinte a világ összes országából szállítunk üzleti információkat.

 

Ismerje meg a Dun & Bradstreet szolgáltatásait