Bisnode PartnerControl modul

Érdekeltségi gráf és mátrix

Kérjen ajánlatot
Ismerje meg ügyfelei és beszállítói kapcsolódásait

Ismerje meg ügyfelei és beszállítói kapcsolódásait

Az érdekeltségi gráfban és mátrixban a kiválasztott cég aktív vagy már megszűnt cég és magánszemély kapcsolatait láthatja több szinten keresztül.

Nemcsak anyavállalat és leányvállalat szintjén mutatjuk a kapcsolatokat, hanem a nagymama cégtől (a vizsgált cég tulajdonosának tulajdonosától) a dédunoka cégig (a vizsgált cég vagy személy érdekeltségének érdekeltségéig) mutatjuk meg. Azt, hogy a vezető tisztségviselőket, vagy a már múltbéli érdekeltségi kapcsolatokat a felhasználó bevonja-e a vizsgálatba, saját maga dönti el.

A modul segítségével feltérképezheti, hogy az adott vállalkozáshoz vagy vezetőhöz/tulajdonoshoz milyen más cégek kapcsolódnak és ezek mekkora kockázatúak. Amennyiben egy éppen rendben lévő céghez sok rossz minősítésű más vállalkozás vagy több felszámolással megszűnt cég kapcsolódik, akkor mindenképpen mérlegelje a kockázatot üzleti kapcsolat kialakítása esetén. A gráf ábrában vizuálisan megjelennek a cégkapcsolatok, míg a mátrix mindezt táblázatba rendezi.

Lásson rá a legfontosabb kapcsolódásokra

Lásson rá a legfontosabb kapcsolódásokra

Célunk a felhasználóink ismereteinek bővítése üzleti partnereikről, a tulajdonosok, és azok további érdekeltségeinek feltárása, és folyamatos "karbantartása".  Amennyiben egy tulajdonos már több mint tíz cégben érdekelt, felhívjuk rá a figyelmet, mellyel csak azt hangsúlyozzuk hogy érdemes a tulajdonosi viszonyokat részletesen feltárni, vizsgálni, hogy az adott tulajdonos érdekeltségei közül hány szűnt meg már, hány van felszámolás alatt. Lehet, hogy az adott cégeket tulajdonló személlyel vagy céggel való üzletkötés nem különösen biztonságos. 

Ezen szolgáltatásunk kifejlesztésével többek között az is célunk, hogy az üzleti életben jártas és kevésbé jártas szakemberek számára számszerűsítsük és egyszerűen jelenítsük meg azokat az érdekeltségi kapcsolatokat, amit csak nagyon sok szakértelemmel és hosszú ideig tartó kutatási metódussal lehetséges.  Az érdekeltségi mátrix és gráf természetesen nem helyettesítheti előfizetőink személyes tapasztalatait, azonban objektív eszközként segít időt és energiát spórolni felhasználóinknak. 

Tárja fel a kockázatokat jelentő üzleti kapcsolódásokat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról