Bisnode PartnerControl modul

EXTRA INFORMÁCIÓK

Kérjen ajánlatot
Extra információk a Bisnode-tól

Egyedülálló adatok a Bisnode-tól

A modul egyrészt a cégek saját, vagy felszámolójuk, felügyeleti szervük által megjelenített hirdetések szövegét tartalmazza. Az adatok a Cégközlöny Hirdetmények (a cégek közvetlen közleményei) fejezetéből, szintén hivatalos adatforrásból származnak, és alfejezetek szerint jelenítjük meg őket. A Bisnode PartnerControl oldalon elérhető a cégek 2009. január 1-je óta megjelenő összes hirdetménye, és azok a megjelenésükkel egy időben frissülnek weboldalunkon.

Megtekinthető a nyertes EU pályázatok tartalma, úgy, mint a nyert pályázat darabszáma, dátuma, pályázat összege, aránya.

A modul tartalmazza a Gazdasági Versenyhivatali határozatokat, ahol az alábbi ügytípusok léteznek: fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat: megtévesztő élelmiszer-jelölés, jogsértő reklám; erőfölény; üzletfelek megtévesztése; megtévesztő, összehasonlító reklám; eljárási bírság; beszállítóval szembeni jelentős piaci erő, utóvizsgálat; fogyasztómegtévesztés; összefonódás; megállapodás.

Elérhetők a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelmi határozatai is. A hatóság az alábbi területek ellenőrzésére rendelkezik feladat- és hatáskörrel: tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok; piacfelügyelet; jótállás és szavatosság; általános kereskedelmi feltételek; gazdasági reklámok; hírközlési szolgáltatók; elektronikus kereskedelem; árubemutatók; közüzemi szolgáltatók.

Az Extra információk keretében jelöljük a jogkövető vállalkozásokat is, mely a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság pozitív listáján szereplő cégeket tartalmazza.

Hozzon okos üzleti döntéseket

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

További Bisnode PartnerControl modulok