Platinum Excellence
a legjobbaknak

Bisnode Platinum Excellence

Bisnode Platinum Excellence

A Bisnode Európában is elismert tanúsítványára, 2019-ben a magyar vállalkozások mindössze 0,5%-a jogosult. A Bisnode Platinum minősítéssel rendelkező cégek Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak, kivételes teljesítmény és működés jellemzi őket és minden tanúsított vállalkozás az elmúlt 5 évben folyamatosan megfelelt a Bisnode AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak.

A Tanúsítvány birtoklásával, annak tulajdonosa egy elit és kimagasló értékeket képviselő csoport tagjává válik. 

A Bisnode Platinum minősítésre jogosult szervezetekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A legjobbak között

A legjobbak között

A Platinum Excellence Tanúsítvány segítségével egyértelműsítheti partnereivel, hogy Önnel hosszútávon, gördülékeny és problémamentes üzletkötésre számíthatnak.

A Bisnode Platinum Excellence minősítés alapja egy mindennap frissülő céges adatokat vizsgáló összetett pénzügyi elemzés, amelynek kritériumrendszere (demográfiai adatok, pénzügyi adatok, negatív események, fizetési tapasztalatok) alapján megállapítható minden magyarországi vállalkozás
 • pénzügyi stabilitása
 • megbízhatósága
 • alacsony kockázata.
Miért fontos a pénzügyi stabilitás kommunikálása?

Miért fontos a pénzügyi stabilitás kommunikálása?

A Bisnode Platinum Excellence Tanúsítvány által az Ön cége azon vezető elit vállalkozások körébe tartozik, amely minden kétséget kizáróan:
 • hosszú távon, gyümölcsöző partnerkapcsolat alapja
 • példátlan vezetői döntéshozatal jellemzi
 • teljeskörű stabilitás jellemzi, amely hozzájárul
  • a munkavállalói elégedettséghez

  • a partnerek bizalmának és lojalitásának tartósságához

  • a vállalat pozitív megítéléséhez és ezáltal a potenciális új lehetőségek kiaknázásához, úgy mint az új üzletkötések számának növelése, új munkavállalók bevonzása, a cég pozitív megítélésének elősegítése

A cégek pénzügyi stabilitásának megállapításához a Bisnode kizárólag hivatalos szervektől vásárolt adatokat használ, tehát nem használ ingyenesen elérhető cégadatokat. Naponta frissülő adatait a NAV, Cégbíróság, Központi Statisztikai Hivatal, Igazságügyi Minisztérium adatbázisaitól szerzi be, amelyeket különböző elemzési módszerekkel és algoritmusokkal alakít okos adatokká, információvá.

Csomagelemek részletesen

Csomagelemek részletesen

Kattintson az alábbi gombra és tekintse meg a Platinum Excellence csomag elemeinek részletes leírását.
 
Ha kíváncsi, hogy mit gondolnak a legjobbak

Ha kíváncsi, hogy mit gondolnak a legjobbak

Kattinson és olvassa el, hogyan vélekednek a Platinum Excellence Tanúsítványról azon magyarországi cégek vezetői, akiknek cége megfelelt a kritériumoknak és rendelkezik a tanúsítvánnyal.
 
A Bisnode Tanúsítványról

A Bisnode Tanúsítványról

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai.

A tanúsítvány kiváló eszköz arra, hogy jelezze szállítói és ügyfelei felé pénzügyi megbízhatóságát, megmutassa versenytársainak vagy akár külföldi tulajdonosának, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplő. Ezen kívül bizalmat kelthet munkavállalóiban, jelezheti megrendelőinek, hogy az Ön cége alacsony kockázatú, érdemes Önnel üzletet kötni és jelzi mennyire képes szállítói felé fizetési kötelezettségének eleget tenni.