Platinum Excellence, 
a legkiválóbbak szemével

Mi a siker titka?

Az alábbi vezetői nyilatkozatok elolvasásával megtudhatja, hogy a Platinum Excellence Tanúsítvány birtokosai miben látják üzletmenetük sikerének titkát.

 

2021-ben Bisnode Platinum Excellence tanúsítottak

Dióhéjban a BETA-TRANS PLUSZ Kft.-ről:

Logisztikai szolgáltatásaink során kiváló minőségre és ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.
A Beta-Trans Plusz Kft. több évtizedes működése közben megtapasztaltuk a kombinált áruszállítási fuvarpiacon, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások mind a belföldi, mind a nemzetközi területen is elismertek és mostanra folyamatosan szükségessé is teszik intenzív jelenlétüket.
Fő célkitűzésünk a cég tevékenységében a partnereinkkel évtizedek alatt kiépített jó kapcsolatunk megőrzése, a vevőközpontúság növelése a folyamat szemléletű munkaszervezés tökéletesítésével.
2020-ban  megbízásaink száma meghaladta a 22.000 darabot. Jó minőségben csak akkor tudunk teljesíteni, ha ehhez igazodó jól felkészült kollégákkal dolgozunk. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a visszajelzések alapján az esetlegesen felmerülő hibákat azonnal és hatékonyan javítsuk.

 

A pluszt a felkészült és kitartó kollégák nyújtják

 

Megbízhatóság, tapasztalat, megfelelő információáramlás – ezeket tartja kulcsfontosságúnak a Bisnode Platinum Excellence minősítés megszerzésében Rakita Zoltán, a Beta-Trans Plusz Kft. alapító ügyvezetője.  A fuvarozó cég nagy hangsúly fektet a munkatársak és a folyamatok fejlesztésére, hogy képes legyen megfelelni a növekvő piaci igényeknek.

 

Hogyan értékeli, hogy a Beta-Trans Plusz Kft. megkapta a Bisnode Platinum Excellence minősítést?

Több mint 27 évvel ezelőtti megalakulásunk óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kimagasló minőségben végezzük el a megbízásokat. A ránk vonatkozó szabályok betartásával, a jogszabályi hattérnek maximálisan megfelelve dolgozunk. Mondhatnánk, hogy ennek alapvetőnek kellene lennie, de sajnos ezen a piacon sajnos csak nagyon kevesen tartják be a játékszabályokat.

Ezen kívül folyamatosan fejlesztjük kollégáink tudását, a munkafolyamatokat, munkaeszközeinket. A járműparkunk korszerű, fiatal járművekből áll. Büszkék vagyunk rá, hogy az alvállalkozói, beszállítói tartozásunkat mindig pontosan, időre teljesítjük. Többek között ezzel tudunk jobbak lenni versenytársainknál. A Bisnode Platinum Excellence tanúsítvány révén azt is bizonyíthatjuk megbízóink felé, hogy a Beta-Trans Plusz Kft. nem csak kiváló szakmai háttérrel rendelkezik, de magas minőségű szolgáltatást is nyújt.

 

Mik azok a kulcsmotívumok vagy stratégia, ami hozzásegítette a céget ehhez az eredményhez?

A stratégia több mint két évtizede ugyanaz: a minőségi munkavégzéshez nélkülözhetetlen a megbízható gépjármű, a tapasztalt gépkocsivezető és fuvarszervező kolléga, a megfelelő információáramlás biztosítása a megbízó felé, valamint a megbízó igényeinek maximális kiszolgálása. Ezekre a kérdésekre fókuszálunk munkánk során, amit ISO szabvány és a NATO Minősített Beszállító minősítése foglal minőségi keretrendszerbe.

 

A szállítmányozásban éles a verseny, mi az a plusz, amivel helyt tudnak állni ebben?

Manapság már természetesen nem elegendő A-ból B-be eljuttatni egy-egy szállítmányt. Fontos és szükségszerű mindig egy lépéssel a megbízói igények előtt járni, „kitalálni” a gondolataikat. Cégünk által partnereink felé évről évre stabilan nyújtott szolgáltatások – legyen szó a fuvarokhoz kapcsolódó vámeljárásokról, speciális, túlsúlyos- vagy hűtőkonténerek szállításáról, esetleg extra engedélyekhez kötött fuvarokról (hulladékszállítás, robbanóanyag), továbbá a szállítmányok állapotáról egyedülálló, utólag visszakereshető online automatikus információáramlásról – egy biztos tudással, rengeteg tapasztalattal és nem utolsósorban igazi szakértelemmel bíró cég alapszoltáltatásai. Azt a bizonyos „pluszt” természetesen kollégáink (gépkocsivezetők, irodai kollégák) nyújtják a napi munka során, akik folyamatos segítőkészségükkel, a feladatokhoz való pozitív hozzáállásukkal, a magas elvárásoknak megfelelő kitűnő munkát végeznek. Ha ezek kitartással, folyamatossággal párosulnak, akkor a többieknél jóval hatékonyabbak tudunk lenni a piacon, és meg tudjuk alapozni a következő évtizedeinket is.