D&B oklevél

Vállalkozása megbízhatóságának bizonyítéka

Nemzetközi elismerés

Nemzetközi elismerés

A Bisnode Dun & Bradstreet 170 éve a világ vezető üzleti információ szolgáltatója.

Egyedi, teljes körű és minden gazdasági alanyra kiterjedő adatbázisa alapján a pénzügyi adatok, a Partner payment programban gyűjtött fizetési információk, a demográfiai adatok és egyéb gyűjtött információk alapján meg tudja határozni a vállalatok kockázatosságát, megbízhatóságát. 
 
Az oklevéllel lehetősége van megmutatni, hogy cége stabil háttérrel rendelkezik, így kétséget kizáróan igazolva vállalkozása alacsony kockázatosságát.
Tegye láthatóvá legjobb tulajdonságait

Tegye láthatóvá legjobb tulajdonságait

Tanúsítványa egyedi DUNS-számával, a "Dun & Bradstreet" névvel és logóval és az Ön cégének nevével kerül kinyomtatásra, amellyel számos üzleti helyzetben igazolhatja megbízhatóságát legyen szó egy beszállítóval való tárgyalásról, egy tenderről vagy egy állásinterjúról.

Erős hátterének köszönhetően Önnek soha nem kell egyedül ülnie a tárgyalóasztalnál, ugyanis már az első találkozó előtt tudathatja leendő ügyfeleivel, üzleti partnereivel, munkavállalóival, hogy vállalkozása szabályokat betartva, az üzleti és kereskedelmi kötelezettségeknek eleget téve, a lehető legkisebb kockázattal a piac megbízható szereplője.