D&B CREDIT

Hozzon nyereséges pénzügyi döntéseket a Dun & Bradstreet újgenerációs kockázatkezelési megoldásával

Próbálja ki 30 napig díjmentesen
pipa-ikon.svg

Találja meg a cégeket összetett keresési és szűrési beállítások segítségével és érjen el átfogó elemzéseket egyetlen kattintással

pipa-ikon.svg

Állítson be egyedi értesítéséket és kövesse nyomon valós időben ügyfélportfóliója kockázatosságának változásait

pipa-ikon.svg

Férjen hozzá könnyen értelmezhető riportokhoz és cégminősítésekhez amelyek a világ legnagyobb üzleti adatbázisára épülnek

D&B Onboard

Kockázatkezelési megoldások modern vállalkozásoknak

Ismerje meg a pénzügyi kockázatkezelés legújabb megoldását

A Dun & Bradstreet legújabb megoldásával egyszerűen hozhat gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb pénzügyi döntéseket, miközben ügyfélportfóliója legrészletesebb változásait is nyomonkövetheti.

Az összetett, átlátható és dinamikus D&B Credit a világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével több mint 30 000 globális adatforrásból jeleníti meg a napi szinten 5 milliószór frissítésre kerülő üzleti információkat, hogy átfogó képet kaphasson ügyfeleiről.

Optimalizálja a kockázatokat

Optimalizálja a kockázatokat

Fedezze fel, hogyan segíthet Önnek a D&B Credit

A D&B Credit az összes olyan nélkülözhetetlen pénzügyi és üzleti információt biztosítja, amellyel vállalkozása okos, sikeres és célzott stratégiai növekedést érhet el. A perszonalizálható diagramok és grafikonok, részletes szegmentálási beállítások valamint testreszabható riportok és értesítések segítségével kockázatkezelési vagy pénzügyi csapata rögtön a legfontosabb eseményekre koncentrálhat.

A D&B Credit segítségével a világ legnagyobb üzleti adatbázisát egy felhasználóbarát és áttekinthető felületen keresztül érheti el, amely lehetővé teszi a különböző cégriportok vagy cégminősítések megjelenítését csupán egy kattintással. Monitorozza hatékonyan, egy eszközzel ügyfélportfóliója kockázatosságát és védje meg saját vállalkozása kitettségét napi riasztásokon keresztül, illetve rendszerezze az Ön számára fontos cégriportokat rugalmas cimkézési rendszerünkkel és tegye átláthatóbbá elemzéseit az egyedileg beállított értékek alapján.

Hogyan működik a D&B Credit?

Tapasztalja meg a D&B Credit előnyeit 30 napig díjmentesen

Érjen el piacvezető üzleti adatokat és csökkentse kockázatosságát a Dun & Bradstreet újgenerációs megoldásával