D&B Credit

Hozzon nyereséges pénzügyi döntéseket a Dun & Bradstreet újgenerációs kockázatkezelési megoldásával
Elindult a webshopunk
check-mark-blue.png

Találja meg a cégeket összetett keresési és szűrési beállítások segítségével és érjen el átfogó elemzéseket egyetlen kattintással

check-mark-blue.png

Állítson be egyedi értesítéséket és kövesse nyomon valós időben ügyfélportfóliója kockázatosságának változásait

check-mark-blue.png

Férjen hozzá könnyen értelmezhető riportokhoz és cégminősítésekhez amelyek a világ legnagyobb üzleti adatbázisára épülnek

D&B Onboard

Kockázatkezelési megoldások modern vállalkozásoknak

Ismerje meg a pénzügyi kockázatkezelés legújabb megoldását

A Dun & Bradstreet legújabb megoldásával egyszerűen hozhat gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb pénzügyi döntéseket, miközben ügyfélportfóliója legrészletesebb változásait is nyomonkövetheti.

Az összetett, átlátható és dinamikus D&B Credit a világ legnagyobb kereskedelmi adatbázisának segítségével több mint 30 000 globális adatforrásból jeleníti meg a napi szinten 5 milliószór frissítésre kerülő üzleti információkat, hogy átfogó képet kaphasson ügyfeleiről.

Optimalizálja a kockázatokat

Optimalizálja a kockázatokat

Fedezze fel, hogyan segíthet Önnek a D&B Credit

A D&B Credit az összes olyan nélkülözhetetlen pénzügyi és üzleti információt biztosítja, amellyel vállalkozása okos, sikeres és célzott stratégiai növekedést érhet el. A perszonalizálható diagramok és grafikonok, részletes szegmentálási beállítások valamint testreszabható riportok és értesítések segítségével kockázatkezelési vagy pénzügyi csapata rögtön a legfontosabb eseményekre koncentrálhat.

A D&B Credit segítségével a világ legnagyobb üzleti adatbázisát egy felhasználóbarát és áttekinthető felületen keresztül érheti el, amely lehetővé teszi a különböző cégriportok vagy cégminősítések megjelenítését csupán egy kattintással. Monitorozza hatékonyan, egy eszközzel ügyfélportfóliója kockázatosságát és védje meg saját vállalkozása kitettségét napi riasztásokon keresztül, illetve rendszerezze az Ön számára fontos cégriportokat rugalmas cimkézési rendszerünkkel és tegye átláthatóbbá elemzéseit az egyedileg beállított értékek alapján.

Tudjon meg többet a D&B Credit-ről

Hogyan működik a D&B Credit?

Tesztelje díjmentesen!

D&B Webshop

D&B Webshop

Külföldi és belföldi céginformációk és cégminősítések egyszerűen Webshopunkban

Ellenőrizze ügyfeleit és potenciális partnereit, hozzon adatokon alapuló, magabiztos és kockázatmentes döntéseket cége érdekében.

Letölthető eseti cégriportok:

Ha csak egy vállalkozás - legyen szó külföldi, akár belföldi szervezetről- kockázatosságát, pénzügyi helyzetét vagy hitelképességét szeretné megvizsgálni, akkor válassza a letölthető eseti cégriportokat. 

Online céginformációs rendszer:

Amennyiben egyszerre több cégelemzésre is szüksége van, válassza a hosszabb távú megoldást és vásároljon D&B Credit Reporter előfizetést.

Irány a Webshop