D&B D-U-N-S® Szám

Csatlakozzon a világ legnagyobb vállalati adatbázisához

IGÉNYELJEN MOST D&B D-U-N-S® SZÁMOT
D&B DUNS szám

Mi a D&B D-U-N-S® szám?

A D&B D-U-N-S® szám olyan globális és szabványosított vállalati azonosító szám, amellyel világszerte 265 millió vállalat rendelkezik. A D&B D-U-N-S® a Dun & Bradstreet egyedi cégazonosításra szolgáló rendszere.

A D&B D-U-N-S® számok a vállalatok szervezeti felépítéséről szolgálnak információkkal, és képet adnak arról, milyen összeköttetésben állnak egymással a vállalatcsoportokat alkotó szervezetek. A Dun & Bradstreet egyedülálló szolgáltatását a D&B D-U-N-S® számok teszik lehetővé, amelyek összekapcsolják a világ vállalatait, vállalatközpontjait, munkahelyeit és fiókvállalatait.

D&B DUNS szám

Miért érdemes D&B D-U-N-S® számot igényelnie?

Csatlakozzon a világ legnagyobb vállalati adatbázisához

A D&B D-U-N-S® szám használatával növelheti nemzetközi jelenlétét a piacon. Számos vállalat megköveteli a D&B D-U-N-S® számot ahhoz, hogy üzleti tevékenységet folytasson Önnel, de a potenciális ügyfelek és a nemzetközi piaci beszállítók is ezen azonosító szám ellenőrzésével tudhatnak meg többet Önről.

A D&B D-U-N-S® szám révén az Ön vállalata a világ legnagyobb vállalati adatbázisában kereshető, ami jelzi a hitelezők, beszállítók és ügyfelek számára, hogy Ön megbízható és hitelképes.

IGÉNYELJEN D-U-N-S® számot

Igényeljen D&B DUNS számot

Tegye biztonságossá nemzetközi üzleti folyamatait

A D&B a D-U-N-S® Számok segítségével eddig több mint 142 millió vállalat esetében tárta fel az anyavállalatok, leányvállalatok, cégközpontok és kirendeltségek közötti viszonyrendszert.

A világ legbefolyásosabb szabványalkotó szervezetei által alkalmazott D&B D-U-N-S® Cégazonosítási rendszert több mint 50 nemzetközi szövetség, köztük az ENSZ, az Egyesült Államok Szövetségi Kormánya, az Ausztrál Kormány és az Európai Unió ismeri el, ajánlja és/vagy követeli meg.

D&B DUNS szám

Növelje lehetőségei számát a globális üzleti világban

Tegyen szert új üzleti kapcsolatokra, és ellenőrizze őket

  • Saját és a Dun & Bradstreet adatainak összekapcsolásával tegyen szert új ügyfelekre
  • Növelje értékesítéseit a csoportok és a tulajdonosi struktúrák feltérképezésével
  • Optimalizálja marketingtevékenységeit azáltal, hogy leveleit a megfelelő címzettekhez juttatja el
Gondoskodjon arról, hogy a megfelelő ügyfelekkel lépjen üzleti kapcsolatba

Gondoskodjon arról, hogy a megfelelő ügyfelekkel lépjen üzleti kapcsolatba

A nemzetközi üzleti adatok révén átfogó és egyértelmű képet kap a piaci szereplőkről

A globális gazdaságban a cégek beazonosítása és kapcsolataik feltárása terén a D-U-N-S® Cégazonosítási rendszer világszabvánnyá vált. A D-U-N-S® Szám használatával, a már rendelkezésre álló adatokból hatékony üzleti információs adatbázist hozhat létre. Vállalatának belső adatait a D&B céginformációs és cégminősítő adatbázisával és egyéb piaci információkkal kiegészítve, értéknövelt információ-forrást alakíthat ki.

Kísérje figyelemmel a kritikus fontosságú változásokat, például a fúziókat és felvásárlásokat, megbízható és naprakész információk révén
Egyszerűsítse a beszállítók és az ügyfelek kockázatértékelését nemzetközi szabványon alapuló ügyféladatbázis-nézet használatával
Találjon új ügyfeleket a D&B D-U-N-S® számok használatával, és szerezzen átfogó információkat a tulajdonosi és szervezeti struktúráról

A DUNSRight™ minőségi folyamat garantálja a kiváló minőséget

Kiváló minőségű Dun & Bradstreet üzleti adatok

A DUNSRight™ minőségi folyamat garantálja a kiváló minőséget

Hozza meg a megfelelő döntéseket a több mint 30 000 tisztított és ellenőrzött adat alapján
Hozzon biztonságos döntéseket – az adatok minőségét a Dun & Bradstreet bevált DUNSRight™ folyamata biztosítja
Gondoskodjon minőségi adatokról – az adatok pontosságát a Dun & Bradstreet 2000 automatikus és számos manuális ellenőrzésen keresztül biztosítja

A Bisnode és a Dun & Bradstreet együttműködése révén olyan megoldásokat kínálunk, amelyek nemzetközi szinten egyszerűsítik a compliance-folyamatokat. Egy olyan online eszközhöz kap hozzáférést, amely egyetlen helyen nyújt megbízható információkat Önnek ügyfeleiről és beszállítóiról.

Annak érdekében, hogy a döntéshozatalhoz szükséges adatok még pontosabbak legyenek, és egyértelmű legyen, kivel folytat üzleti kapcsolatot, a teljes vállalati csoportstruktúrát láthatóvá tesszük. Ilyen módon biztosítjuk, hogy a hálózaton belül ne legyenek szabálytalanságok a partnerekkel kapcsolatban, ami nagyobb biztonságot és kontrollt biztosít a jelenlegi szabályozások vonatkozásában.

Érdekli a szolgáltatásunk?

termékek - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk