D&B Globális üzleti

adatbázis (GRS)

Tárja fel több mint 1,6 millió vállalatcsoport kapcsolatait és férjen hozzá 200 millió vállalkozás adataihoz

check_fat_green.png

Azonosítson új ügyfeleket részletes szűrési feltételekkel

check_fat_green.png

Tárjon fel nemzetközi családfákat és kerülje el a kockázatokat

check_fat_green.png

Biztosítsa vállalata compliance tevékenységét globális adatokkal

D&B Onboard

Nemzetközi céginformációk és globális üzleti adatok

A D&B Globális üzleti adatbázisa több mint 200 millió vállalkozás adatait tartalmazza világszerte és 1,6 millió vállalatcsoport kapcsolatait tárja fel. A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is. A Globális üzleti adatbázis egy folyamatosan karbantartott üzleti adatbázis - melyben naponta egymillió adat frissül – lehetővé teszi adatok, listák nyomtatását, exportálását, tulajdonosi hátterek, érdekeltségek részletes vizsgálatát. Egyedisége a globális családfában rejlik, mellyel feltérképezhetők a nemzetközi cégkapcsolatok.

A megoldásban számos szűrőfeltétel segítségével meghatározhatja az Önt érdeklő vállalkozások körét gyakorlatilag a világ bármelyik országából, valamint kimutatásokat, statisztikákat készíthet célcsoportjáról.Egy adott céget nemzetközi családfákban elhelyezve felmérheti, hogy a családfán belül vannak-e további értékesítési lehetőségek, vagy éppen a kockázatok csökkenthetők, hiszen a vállalatcsaládban szereplő egyik céggel kapcsolatos kellemetlen tapasztalat, vagy információ esetén távol tarthatja magát egy, a vállalatcsalád másik tagja által jelentett kockázatoktól. Az adatbázisban szereplő telefonszámok segítségével felveheti a kapcsolatot külföldi cégekkel is, tájékozódhat azok tulajdonosairól, vezetőiről, pénzügyi adatairól.

D&B Globális Üzleti Adatbázis

Terjessze ki meglévő ügyfélkörét

Releváns és üzletileg kritikus adatok nemzetközi üzletekhez

 

 • Ismerje meg ügyfelei szervezeti felépítését és érjen el keresztértékesítési eredményeket az egyes részlegekkel
 • Szerezzen új ügyfeleket és terjessze ki meglévő ügyfélkörét új piacra, régióra vagy akár országra
 • Biztosítsa, hogy marketing és értékesítési kampányai olyan célcsoportokat érjenek el, akik a leghajlandóbbak a vásárlásra

 

D&B Globális Üzleti Adatbázis

Hozzon megalapozott, okos döntéseket

Teljeskörű céginformációk nemzetközi szinten

 • Értesüljön minden fontos változásról (csődök, összeolvadások, cégmegszűnések stb.), ami üzleti partnereit érintheti
 • Válassza ki a legjobb lehetőségeket üzleti partnerei pénzügyi helyzetének elemzésével
 • Érjen el folyamatosan frissített adatokat és hozzon okos és biztonságos döntéseket

 

D&B Globális Üzleti Adatbázis

Teremtse meg a globális megfelelősség alapjait

Több mint 1,6 millió vállalatcsoporti kapcsolódás

 • Kövesse nyomon azokat a cégeket, amelyek azonos címről működnek és azonosítson bármilyen rendellenességet
 • Támogassa döntéseit részletes kapcsolati adatokkal, és tudja meg időben, ha egy korábban bedőlt üzleti partnere újra aktívvá válna
 • Pillantson be üzleti partnerei kulisszái mögé, és állapítsa meg a teljes vállalati szerkezeten keresztül, kik részesülnek a haszonból
 • Értékelje az esetleges összeférhetetlenségek kockázatát

A D&B Globális Üzleti Adatbázis (GRS) segítségével közet 265 millió vállalatról érhet el céginformációkat, a világ összes tájáról.

Az adatbázis minden nap megközelítőleg 5 millió alkalommal frissül, így biztosítva, hogy kizárólag a legfrissebb adatokkal dolgozhasson. Az adatbázisban található összes vállalat rendelkezik D&B D-U-N-S® számmal, ezzel segítve a könnyű azonosíthatóságot.

A GRS-ben egyszerűen kereshet a cégek között a saját feltételrendszere alapján, így akár méret, tevékenységi kör, vagy telephely szerint is megtalálhatja a célcsoportjába tartozó vállalaltokat.

A leválogatott eredmények átlátható rendezésben jelennek meg a GRS rendszerében, illetve lehetősége van további beépített elemzéseket is végeznie, melyeket közvetlenül vállalatirányítási rendszereibe is integrálhat (pl.: SalesForce, Microsoft Dínamics, SAP stb.)

A Globális Üzleti Adatbázis segítségével bármikor megtalálhatja a keresett vállalkozást rendszereiben. Akárhányszor új üzleti kapcsolatot létesít, egyszerűen ellenőrizheti a vállalkozást a GRS rendszerében.

Mivel az ügyfélállományában szereplő cégek mind rendelkeznek D&B D-U-N-S® számmal, így ennek az egyedi cégazonosítónak a segítségével feltérképezheti teljes kapcsolati hátterüket, így akár új potenciális beszállítókat és ügyfeleket is találhat. A D&B D-U-N-S® szám ezen kívül segít a már létező adatok (telefonszámok, címek, pénzügyi infomációk) frissítésében is. FTP-n keresztül pedig akár részfeladatokat is automatizálhat, hogy vállalatirányítási rendszerei a Globális Üzleti Adatbázis adataival frissüljenek.

A monitoring szolgáltatás segítségével időben értesülhet minden üzleti kockázatról. A rendszer napi 5 millió alkalommal történő frissítésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legfrissebb cégadatokhoz és céginformációkhoz fér hozzá, aminek köszönhetően döntéseit releváns és objektív információk birtokában hozhatja meg. Ennek köszönhetően elkerülheti a nemfizetési veszteségeket, növelheti jövedelmezőségét azáltal, hogy idejét és energiáját a legjobb vevőire fordítja.

A monitoring szolgáltatás keretén belül a következő információkat biztosítjuk:

 • csődök, összeolvadások, felszámolások, cégmegszűnések
 • fizetési index, cégminősítés változás, fizetési tapasztalat
 • új pénzügyi kimutatás
 • cégnevet, címet, tulajdonosi kört érintő változások

A D&B Globális Üzleti Adatbázis létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy segítse az Európai Únió szerveit az adócsalással tevékenykedő szervezetek és személyek nyomonkövetését. Az ebből gyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően a rendszer segítségével mindig tiszta képet kaphat arról, hogy ténylegesen milyen tevékenységet folytatnak üzleti partnerei.

Mivel a D&B Globális Üzleti Adatbázisban mind aktív és megszűnt cégek megtalálhatók, így könnyen azonosíthat olyan vállalkozásokat, amelyek már egy korábban bedőlt szervezethez kapcsolhatók. (pl.: hasonló név alatt, vagy telephelyen működik). Egyedi adataink és cégriportjaink segítségével részletes vizsgálatokat végezhet, így feltárhatja a kockázatokat és biztosíthatja vállalati megfelelősségét is.

Érdekli a szolgáltatásunk?

termékek - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk