Együtt egy lépéssel előrébb

InCash - Bisnode integráció

Kattintson ide és töltse ki az űrlapot a két hónapos próba időszakért!

InCash - Bisnode webservice:  ismerje meg partnereit és hozzon megalapozott döntéseket!

 

Egyszerű, azonnali információszerzés

Egyszerű, azonnali információszerzés

 

Ismerje meg üzletfeleit alaposabban a Bisnode integrációnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy partnereiről akár azonnal információkhoz jusson.

Egyszerűsítse az információ gyűjtést - Csökkentse a nemfizetésből adódó kockázatokat - Számlázzon nyugodtan!

 

Ha Ön már használta az InCash szoftverben megismert Ügyfél létrehozó gyorskeresőt, akkor jó hírünk van, a Bisnode integráció kezelhetősége sem jár különösebb nehézségekkel. 
 
Mit jelent mindez?

Mit jelent mindez?

Az InCash a Bisnode-al közösen együttműködve, egy olyan megoldást fejlesztett ki, amelynek középpontjában a partner ellenőrzés áll, egyszerű kezelhetőséggel megvalósítva. Az együttműködés elhatározásakor a legfőbb célunk az volt, hogy segítsük Önt a partnereivel kapcsolatos üzleti döntések azonnali meghozatalában, miközben minimalizáljuk a döntési kockázatot. Megoldásunkkal azonnal választ kaphat kérdéseire ezzel időt és energiát takarít meg.

  • Árbevételi adatokra, az adott céghez köthető negatív eseményekre esetleg bankszámlaszám adatokra van szüksége? Csak egy kattintás!
  • Aggasztja, hogy ügyfele esetleg nem megfelelő adatokat adott a számlázáshoz? Ellenőrizze egy kattintással partnere adatait!
  • Minősíti partnereit és hitelkeretre is szüksége van? Jelölje meg az Ön számára fontos vagy kockázatos vállalkozásokat!

integráció, bisnode, incash

Kérjen 2 hónapos INGYENES hozzáférést az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Az űrlap beérkezését követően kollégánk a Bisnode-tól felkeresi Önt igényeinek egyeztetése végett. Ezt követően pedig elküldjük Önnek a teszteléshez szükséges bejelentkezési adatokat. Bízunk benne, hogy megoldásunkkal optimalizálni tudjuk az üzleti folyamatait! Kérje ajánlatunkat akár azonnal!

KATTINTSON ÉS KÉRJE 2 HÓNAPOS INGYENES TESZTHOZZÁFÉRÉSÜNKET!