Közös út, közös célok

Bisnode- Odoo integráció

Kattintson és töltse ki az űrlapot a két hónapos próba időszakért!

Gördülékeny és barátságos felhasználói élmény, integrálható cégadatok bármely Odoo ERP vállalatirányítási rendszerbe.

A Bisnode és az Odoo közös fejlesztése egy komplex igényeket kielégítő üzleti szoftver, amely intuitív, teljes funkcionalitású, szorosan integrált, könnyedén frissíthető, zökkenőmentesen működik minden vállalkozás és minden felhasználó számára.

Päivitä ja ylläpidä kuluttaja-asiakastietojasi

Egyszerű, azonnali információszerzés

Az Odoo által megalkotott ERP ( Enterprise Resource Planning) vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi, hogy a rögzített szervezeti adatok elérése valós időben történhessenek meg.

A Bisnode| Odoo integráció lehetővé teszi a:

  • Gyors partner rögzítést
  • A meglévők partner adatok frissítése
  • Cégadatok ellenőrzése (negatív esemény, bankszámlaszám)
  • Kockázatosság felmérése visszamért adatok alapján
  • Kiemelt partnereink jelölése

Ismerje meg üzletfeleit alaposabban a Bisnode integrációnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy partnereiről akár azonnal információkhoz jusson.

Kollegen bei Besprechung mit Tablet

Mit jelent mindez?

Az Odoo és a Bisnode közösen együttműködve, egy olyan megoldást fejlesztett ki, amelynek középpontjában a partner ellenőrzés áll, egyszerű kezelhetőséggel megvalósítva. Az együttműködés elhatározásakor a legfőbb célunk az volt, hogy segítsük Önt a partnereivel kapcsolatos üzleti döntések azonnali meghozatalában, miközben minimalizáljuk a döntési kockázatot. Megoldásunkkal azonnal választ kaphat kérdéseire ezzel időt és energiát takarít meg.

  • Árbevételi adatokra, az adott céghez köthető negatív eseményekre esetleg bankszámlaszám adatokra van szüksége? Csak egy kattintás!
  • Aggasztja, hogy ügyfele esetleg nem megfelelő adatokat adott a számlázáshoz? Ellenőrizze egy kattintással partnere adatait!
  • Minősíti partnereit és hitelkeretre is szüksége van? Jelölje meg az Ön számára fontos vagy kockázatos vállalkozásokat!

Logo_pos_RGB.png

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

Az űrlap beérkezését követően kollégánk a Bisnode-tól felkeresi Önt igényeinek egyeztetése végett. Ezt követően pedig elküldjük Önnek a teszteléshez szükséges bejelentkezési adatokat. Bízunk benne, hogy megoldásunkkal optimalizálni tudjuk az üzleti folyamatait! Kérje ajánlatunkat akár azonnal!

KATTINTSON ÉS KÉRJE 2 HÓNAPOS INGYENES TESZTHOZZÁFÉRÉSÜNKET!