országkockázati elemzés

Kérjen ajánlatot
Országkockázati elemzés

Átfogó elemzések bármely országról

Ismerje meg az egyes országok politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét

A ország elemzések nyomon követik az országok lehetséges kockázati tényezőiben beálló változásokat, és előrejelzik azokat az országos szintű fejleményeket, amelyek rövid vagy középtávon hatást gyakorolhatnak a gazdasági életre.

Többek között elemzik az adott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét. Az ország elemzések kiegészítve a Bisnode céginformációs és cégminősítő szolgáltatásával hathatós segítséget adnak külföldi terjeszkedés esetén.

Tömör jelentés az adott országban való üzleti tevékenység kockázatairól. A jelentésben az alábbi adatok szerepelnek: országkockázati mutató, tájékoztató a fizetési feltételekről és a késedelmes fizetés szokásairól, előrejelzés a legfontosabb gazdasági mutatókról, valamint a legfrissebb fejleményekről.

Angol nyelvű kiadvány 131 ország gazdasági és pénzügyi mutatóival, illetve ezek hatásával az adott ország gazdaságára, különös tekintettel azokra az országos kockázati tényezőkre, amelyek hatással vannak a kereskedelmi és befektetési döntésekre.

Gazdasági információk és elemzések az egyes országok kereskedelmi környezetéről (angol nyelven). A politikai, gazdasági, és kereskedelmi adatokon túl, kockázatértékelési elemzést is tartalmaz.

Érdekli a szolgáltatásunk?

termékek - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk