Országkockázati elemzés

Kérjen ajánlatot
Országkockázati elemzés

Átfogó elemzések bármely országról

Ismerje meg az egyes országok politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét

A ország elemzések nyomon követik az országok lehetséges kockázati tényezőiben beálló változásokat, és előrejelzik azokat az országos szintű fejleményeket, amelyek rövid vagy középtávon hatást gyakorolhatnak a gazdasági életre.

Többek között elemzik az adott ország általános politikai, gazdasági és kereskedelmi teljesítményét. Az ország elemzések kiegészítve a Dun & Bradstreet céginformációs és cégminősítő szolgáltatásával hathatós segítséget adnak külföldi terjeszkedés esetén.

Tömör jelentés az adott országban való üzleti tevékenység kockázatairól. A jelentésben az alábbi adatok szerepelnek: országkockázati mutató, tájékoztató a fizetési feltételekről és a késedelmes fizetés szokásairól, előrejelzés a legfontosabb gazdasági mutatókról, valamint a legfrissebb fejleményekről.

Angol nyelvű kiadvány 131 ország gazdasági és pénzügyi mutatóival, illetve ezek hatásával az adott ország gazdaságára, különös tekintettel azokra az országos kockázati tényezőkre, amelyek hatással vannak a kereskedelmi és befektetési döntésekre.

Gazdasági információk és elemzések az egyes országok kereskedelmi környezetéről (angol nyelven). A politikai, gazdasági, és kereskedelmi adatokon túl, kockázatértékelési elemzést is tartalmaz.

D&B Webshop

D&B Webshop

Külföldi és belföldi céginformációk és cégminősítések egyszerűen Webshopunkban

Ellenőrizze ügyfeleit és potenciális partnereit, hozzon adatokon alapuló, magabiztos és kockázatmentes döntéseket cége érdekében.

Letölthető eseti cégriportok:

Ha csak egy vállalkozás - legyen szó külföldi, akár belföldi szervezetről- kockázatosságát, pénzügyi helyzetét vagy hitelképességét szeretné megvizsgálni, akkor válassza a letölthető eseti cégriportokat. 

Online céginformációs rendszer:

Amennyiben egyszerre több cégelemzésre is szüksége van, válassza a hosszabb távú megoldást és vásároljon D&B Credit Reporter előfizetést.

Irány a Webshop

 

 

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról