Compliance

Tudjon meg többet a vállalati megfelelősségről

Út a biztonságos döntéshozatalhoz

Biztosítsa a törvényeknek és előírásoknak való megfelelőséget

A jogszabályok, szabályzatok és irányelvek betartása minden vállalat számára fontos, hiszen a piaci felelősségvállalás mellett a szabályos működést is garantálja. Az új, átfogóbb és állandóan változó piaci szabályok mellett kihívást jelent a kockázatok hatékony felismerése és ellenőrzése. A compliance tevékenység célja azonban nem csupán a kormányzati követelmények betartását jelenti. A nem megfelelő partnerek kiválasztása pénzügyi kockázatokkal járhat, és rossz fényben tüntetheti fel vállalkozását. 

A Bisnode-nál nap mint nap olyan megoldásokkal dolgozunk, amelyek segítik a vállalatokat abban, hogy biztosítsák compliance tevékenységeik betartását, és megakadályozzák a pénzmosást, valamint a terrorizmus finanszírozását. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket a fenntarthatóság megőrzésében – amely elengedhetetlen a minőséghez és a tartós működéshez –, továbbá csökkentsük a hírnevet károsan befolyásoló események számát és minimalizáljuk a pénzügyi kockázatokat.

Legyenek mindig naprakész ismeretei a compliance új fejleményeivel kapcsolatban. Mindenki számára könnyen érthető módon osztjuk meg ismereteinket a vállalati compliance szerteágazó témáiban.

Értesüljön a legfrissebb gazdasági és üzleti hírekről

Milyen jellegű tartalmak érdeklik a legjobban?