27 febr. 2020

 
3 adatvezérelt megatrend, amelyek utat mutatnak a növekedéshez
 
 
 
A jövő adatközpontú üzleti tevékenységét több paradigmaváltás alakítja. Íme három megatrend, amelyeket érdemes szemmel tartani.
1. Digitális fejlődés a növekedésért

1. Digitális fejlődés a növekedésért

Minden olyan vállalkozás számára, amely adatközpontú jövőben szeretne fejlődni, a digitalizáció egy olyan megatrend, amelyet egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ennek már régóta hatalmas hatása van a gazdaságra, és ez a jövőben csak tovább fog növekedni. Mindegy, hogy melyik iparágban dolgozik, feltétlenül meg kell határoznia céges folyamatainak azon részeit, amelyeket digitális folyamatok révén javítani lehet. Ezáltal lehet, hogy részletesebb képet kap az ügyfelekről, felhőalapú megoldásokat implementál, vagy gépi tanulás által teljesen új betekintést is nyerhet big data-ból kinyert okosadatok segítségével.

A folyamatok digitálissá alakítása összetett és időigényes munka, de minél előbb rászánja magát, annál előbb élvezheti a digitalizáció pozitív hatásait.

2. Megfelelő adatok

2. Megfelelő adatok

A szigorúbb rendeletek, beleértve a GDPR-t, nagyobb nyomást gyakorolnak a megfelelésért felelős szakértőkre. Ez egy másik olyan terület, ahol az intelligens adatok egyre fontosabb szerepet játszanak. A megfelelés biztosításához elengedhetetlen, hogy hozzáférjen az ügyfelekhez és üzleti partnerekhez kapcsolódó változatos információkhoz. Az AI-vezérelt eszközök, amelyek segítenek nagy adathalmazokból kinyerni a legfontosabb információkat, megkönnyítik az adatok megfelelő felhasználásának ellenőrzését. Ez csökkenti a saját alkalmazottak munkaterhelését, és arra készteti az ügyfeleket, hogy egyre nagyobb mértékben bízzák Önre adataikat.

3. A digitális automatizálás új korszaka

3. A digitális automatizálás új korszaka

A digitális automatizálás óriási lehetőséget kínál a vállalkozások számára, de nagyban függ attól, hogy a vállalkozások számára hozzáférhetők-e a megfelelő típusú (és a megfelelő mennyiségű) valós idejű adatok. Abban a pillanatban, ahogy lehetővé válik a megfelelő minőségű és mennyiségű valós idejű adatok elérése, az automatizáltdöntéshozatal válik a növekedés egyik fő mozgatórugójává. Ha hagyjuk, hogy az algoritmusok átvegyék a hosszú időt és pepecselést igénylő monoton folyamatokat gyorsulnak a folyamatok és csökkennek az emberi hibák.

Ha az algoritmusok átveszik a hosszú időt és pepecselést igénylő monoton feladatokat, gyorsulnak a folyamatok és csökkennek az emberi hibák is. Amint az alkalmazottak felszabadulnak ezek alól a feladatok alól, nagyobb hangsúly helyeződik a stratégiai és kreatív döntésekre.

A kockázatok felmérése és csökkentése egy olyan terület, amely különösen érett az automatizálásra, de ennek hatása a vállalkozás sok más részén is észrevehető, kezdve az értékesítéstől és a marketingtől az informatikáig és a készletgazdálkodásig.

A Bisnode folyamatosan fejleszti azokat a szolgáltatásokat, amelyek kihívást jelentenek az ügyfelek számára, hogy minden új paradigmaváltásra lehetőségként, és ne fenyegetésként tekintsenek.
D&B Webshop

D&B Webshop

Külföldi és belföldi céginformációk és cégminősítések egyszerűen Webshopunkban

Ellenőrizze ügyfeleit és potenciális partnereit, hozzon adatokon alapuló, magabiztos és kockázatmentes döntéseket cége érdekében.

Letölthető eseti cégriportok:

Ha csak egy vállalkozás - legyen szó külföldi, akár belföldi szervezetről- kockázatosságát, pénzügyi helyzetét vagy hitelképességét szeretné megvizsgálni, akkor válassza a letölthető eseti cégriportokat. 

Online céginformációs rendszer:

Amennyiben egyszerre több cégelemzésre is szüksége van, válassza a hosszabb távú megoldást és vásároljon D&B Credit Reporter előfizetést.

Irány a Webshop