EBOOK

Tudjon meg mindent
a magyar export és import kihívásairól

LETÖLTÖM

A magyar export és import kihívásai

 

2020 májusában hazai cégeket kérdeztünk arról, hogy hogyan és milyen körülmények között végzik export és/vagy import tevékenységüket, vagy, hogy milyen területek fejlesztésére fektetik a hangsúlyt idén? Bónuszként az új koronavírus miatt felmerülő kihívásokat is elemezzük.

 

Mindezt azért, mert szeretnénk jobban megismerni a magyar cégek import és export tevékenységeire jellemző aktuális trendeket, a tanulmánnyal pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz is, hogy Ön friss információkkal felvértezve tervezhesse tovább vállalati stratégiáját.

Kattintson és olvassa el a tanulmányt: A megnövekedett kockázattól tart a legtöbb külpiacon érdekelt cég - Import-export tanulmány- 2020.pdf

D&B Webshop

D&B Webshop

Külföldi és belföldi céginformációk és cégminősítések egyszerűen Webshopunkban

Ellenőrizze ügyfeleit és potenciális partnereit, hozzon adatokon alapuló, magabiztos és kockázatmentes döntéseket cége érdekében.

Letölthető eseti cégriportok:

Ha csak egy vállalkozás - legyen szó külföldi, akár belföldi szervezetről- kockázatosságát, pénzügyi helyzetét vagy hitelképességét szeretné megvizsgálni, akkor válassza a letölthető eseti cégriportokat. 

Online céginformációs rendszer:

Amennyiben egyszerre több cégelemzésre is szüksége van, válassza a hosszabb távú megoldást és vásároljon D&B Credit Reporter előfizetést.

Irány a Webshop