Bisnode Megbízhatósági Díj- Figyelő TOP 200

18 nov. 2019

A Bisnode és a Figyelő 2019-ben is közösen állította össze azt a 200 legnagyobb magyarországi vállalatot tartalmazó rangsort, amely alapján a 2019.11.14-én megrendezett Figyelő Top 200 gálán a kiemelkedően teljesítő cégeket díjban is részesítették. A nyertesek kiválasztása során a Figyelő, az általa meghatározott szempontok szerint a Bisnode cégminősítési rendszerét és adatait vette alapul.

Nagy megtiszteltetésünkre szolgál, hogy a kiosztott díjak között immáron hetedik éve a Bisnode Megbízhatósági Díj is gazdára talált. Idén a dm-drogerie markt Kft. érdemelte ki az elismerést, amelyet Keleti József a Bisnode Magyarország Kft., SME Sales- South East Europe vezetője adott át.

Az 1992-ben alapított, Magyarországon mára már 2785 főt foglalkoztató dm jelentős részesedéssel rendelkező szereplőként van jelen a magyar drogéria kiskereskedelem piacán. Boltjaiban több mint 13 ezer terméket kínál a szépségápolás és egészségmegőrzés témakörében és vásárlói igényeit folyamatosan szem előtt tartva egyedülállóan széles kínálatot tart fenn a BIO élelmiszerek és natúrkozmetikumok körében.

A dm célja, hogy nemesebbé tegye vásárlói fogyasztási igényeit, valamint a közvetlen környezetével, munkatársaival, ügyfeleikkel szemben mindenkor példamutató magatartást tanúsítson. Alapelveik megrendíthetetlen alkotóeleme a partnereikkel való hosszú távú, megbízható és tisztességes együttműködés és a közös célkitűzések megvalósítása.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Megbízhatósági Díj, amelyben a dm - a szigorú minőségi és mennyiségi kritériumok teljesítéséért méltán részesült-, tovább emeli szolgáltatásai, partnereivel való együttműködése és környezetéhez való hozzáállásának színvonalát.

Az idei évi gálaesten kiosztott díjakat több kategóriában az alábbi nyertesek vihették haza.

  • Az év vállalata – Knorr Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
  • Az év magyar vállalata – Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
  • Az év pénzügyi vállalkozása – Erste Bank Hungary Zrt.
  • Az év innovatív vállalata – Robert Bosch Kft.
  • Az év határon túli magyar vállalata – Sajáni Ásványvíz-Palackozó Üzem Kft.
  • Bisnode Megbízhatósági Díj – dm (Drogerie Markt) Magyarország Kft.
  • MET Innováció és Tehetség Díj – Zwack Unicum Nyrt.
  • Provident Társadalmi és Hasznossági Díj – Bátor Tábor
  • NÚSZ-KTE Közlekedési Innovációs Díj – Dr. Tettamanti Tamás, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa

Fókuszban továbbra is a legjelentősebb gazdasági sikereket és eredményeket elérő vállalatok voltak, az idei listára legalább 51,27 milliárd forintos árbevétellel lehetett felkerülni. A Figyelő, a hazai TOP 200 vállalat rangsorának idei első 10 helyezettje már ismerős lehet és tavalyi évhez képest a sorrendet tekintve nem történt markáns változás. Első helyen továbbra is a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. áll, a cég 2018-as forgalma meghaladta a több mint ötezer milliárd forintot. A lista első 10 helyezettje összesen 15381 milliárd forint árbevételt ért el, amely a TOP 200 lista összes forgalmának 36 %-át adják.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk.